Улюблені пари з телесеріалів: ТОП-10 улюбленців публіки

17 февраля 2023, 14:27

Завдяки цим серіальним парам ми змогли повірити в те, що справжнє кохання існує. І ніякі перепони не зможуть перешкодити двом закоханим серцям бути разом: ні батьки, ні злочинці, ні відьми. Згадуємо найкрасивіші пари з наших улюблених серіалів.

Росс Геллер і Рейчел Грін із «Друзів»

Протягом 10 сезонів сценаристи «Друзів» то зводили їх, то підступно розводили. Пара випадково вінчається у Вегасі, а потім оформляє розлучення. Потім Рейчел дізнається, що вагітна від Росса, але не хоче бути разом з ним. На щастя, у фінальному епізоді Росс і Рейчел освідчилися один одному в коханні.

«Друзі» / Источник: imdb.com

Патрік Джейн та Тереза ​​Лісбон із «Менталіста»

Читайте також: Енн Гетевей прийшла на Берлінале-2023 у повністю прозорій сукні

Детектив Лісбон довгий час була таємно закохана в консультанта поліції Джейна. Однак, він не помічав симпатії жінки так, як був зайнятий пошуком серійного вбивці Червоного Джона. Лише в останньому сезоні Патрік зізнався Терезі у своїх почуттях. Незважаючи на безліч перешкод у вигляді мстивих злочинців, в останній серії пара зіграла весілля. Лісбон подарувала коханому найпрекрасніший подарунок — вона повідомила йому про вагітність.

«Менталіст» / Источник: imdb.com

Кейт Беккет та Річард Касл із «Касла»

Ще одна історія про жінку-детектива та консультанта поліції. Двічі розлучений письменник Річард Касл був ще тим бабієм, але зустріч із Кейт Беккет назавжди змінила його. На відміну від Джейна та Лісбон, ця пара зіграла весілля не в останньому епізоді, і навіть не в останньому сезоні. Однак на шляху до їхнього щастя було чимало перешкод. У фінальному епізоді пара лежала на підлозі, стікаючи кров'ю після нападу злочинця. Проте, творці серіалу все ж таки порадували фанів щасливою кінцівкою — Беккет і Касл живі і в них народилося троє дітей.

«Касл» / Источник: imdb.com

Фокс Малдер та Дан а Скаллі з «Секретних матеріалів»

Спецагентів Скаллі та Малдера досі вважають найкрасивішою екранною парою. І це при тому, що для підрахунку кількості їхніх поцілунків у серіалі вистачить пальців однієї руки, не кажучи вже про інтимніші сцени. Проте у фінальних серіях у закоханих з'явилася дитина.

«Секретні матеріали» ©Fox Broadcasting Co.

Маршалл Еріксен та Лілі Олдрін із «Як я зустрів вашу маму»

Напевно, це єдина пара зі списку, чия любов не піддавалася серйозним випробуванням. Маршалл і Лілі любили робити все разом і майже не розлучалися на тривалий період. Звичайно ж, їхнє спільне життя не зовсім ідеальне, але їхні стосунки навряд чи щось може зруйнувати.

«Як я зустрів вашу маму» / Источник: Getty Images

Девід Еддісон і Медді Хейз із «Детективного агентства “Місячне сяйво”»

Вона — топ-модель та власниця детективної агенції. А він — чарівний негідник та її підлеглий. Стосунки Девіда до Медді почалися із великої сварки під час особистого знайомства. Пізніше стає очевидним, що за постійними конфліктами ховаються найніжніші почуття.

«Детективе агентство “Місячне сяйво”» / Источник: Getty Images

Мері Маргарет Бланшар (Білосніжка) та Девід Нолан (Прекрасний принц) із «Якось у казці»

Білосніжка та її Прекрасний принц були розлучені Злою королевою і після переміщення в реальний світ не пам'ятали один одного. Навіть коли їхня дочка зняла закляття, перешкод не поменшало. «Я завжди знайду тебе», — говорили вони один одному перед кожним розставанням. І справді, кохання рятувало їх протягом шести сезонів.

«Якось у казці» / Источник: imdb.com

Мілагрос Еспосіто та Іво Ді Карло з «Дикого ангела»

Читайте також: Зірки, які заручилися або одружилися 14 лютого: ТОП-10 пар

Іво захопився покоївкою Мілагрос, проте незабаром зрозумів, що це кохання. Красуню йому довелося добиватися більше 200 серій. проти стосунків сина З розпещеного юнака він поступово перетворюється на доброго хлопця. Звичайно ж, мама головного героя була проти стосунків сина з «вульгарною» служницею, не обійшлося і без підступів колишніх дівчат Іво. А якийсь час Міллі й зовсім думала, що Іво — її брат. Історія закінчилася хепі ендом: пара зіграла весілля.

«Дикий ангел» / Источник: imdb.com

Блер Волдорф і Чак Басс із «Пліткарки»

Любовні стосунки цієї парочки почалися з помсти. Блер вирішила переспати з найкращим другом свого хлопця після великої сварки. Згодом звичайна інтрижка швидко переростає у кохання.

«Пліткарка» / Источник: imdb.com

Джим Халперт та Пем Біслі з «Офісу»

Джим не може досягти кар'єрного росту на роботі, але й звільнятися не хоче. Він закоханий у секретарку Пем, яка має нареченого. Коли дівчина залишається одна, Джим вже у стосунках. Доля все ж таки звела їх, і вони зіграли довгоочікуване для їхніх фанів весілля.

«Офіс» / Источник: Getty Images

Раніше ми писали, що Володимир Зеленський виступив на відкритті Берлінського кінофестивалю.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают