Берлінале-2023: Тіна Кароль відвідала прем'єру фільму Шона Пенна про війну в Україні

20 февраля 2023, 09:47

На Берлінському кінофестивалі-2023 відбувся прем'єрний показ документального фільму «Суперсила» (Superpower) володаря «Оскара» Шона Пенна та телезірки Аарона Кауфмана про війну в Україні. Серед гостей прем'єри була виконавиця Тіна Кароль, пісня якої Kolomyika стала саундтреком до фільму. 

Читайте також: Анджеліна Джолі отримала від ФБР секретне досьє на колишнього чоловіка Бреда Пітта

Для виходу в світ Кароль обрала унікальне вбрання — довгу білу сукню з чорним принтом у вигляді родового дерева, складовими якого стали такі українські цінності, як колиска та пісня, земля та поле, зв'язок дочки та матері і присвята і мертвим, і живим. Над створенням цього образу працювала українська дизайнерка та художниця по костюмах Марина Бойко.

«Сміливість українців — це поняття, що вивчатимуть у підручниках. Ми всі — частина сміливості, що є Superpower. Кожен робить свою справу як найкраще, де кожен Superstar. Бути частинкою супер сили нації, бути частинкою фільму Superpower разом з командою Шона Пенна — це завжди відповідально, це радість та честь! Володимир Зеленський, титанічна праця! Зламавший стререотипи політичного та пропагандистського світу, відважний воїн!», — написала в Інстаграм Тіна.

Слухайте пісню Тіни Кароль, яка стала саундтреком до фільму «Суперсила»:

Раніше стали відомі всі переможці кінопремії BAFTA-2023.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают