Помер засновник гурту «Мертвий півень» Любомир Футорський

21 февраля 2023, 09:20

Через рік і чотири місяці після смерті Миська Барбари помер ще один засновник українського рок-гурту «Мертвий півень» Любомир Футорський, також відомий як Любко Футор.

Читайте також: Лілія Ребрик показала, як зараз виглядають її батьки

Про те, що 51-річного музиканта не стало 20 лютого розповів лідер гурту «Плач Єремії» Тарас Чубай на своїй сторінці у Facebook. Однак, що стало причиною смерті артиста, він не повідомив.

«Найкращі пісні "Мертвого півня" написав Любко Футор. Світла пам'ять та царство небесне. Шок і смуток», — написав Чубай.

Пізніше в соцмережах про смерть Любомира також написали гітарист «Мертвого півня» Роман Чайка, військовий медик та лідер гурту «Бетон» Андрій Жолоб, генеральний директор Музею історії Києва Діана Попова та член наглядової ради Національної громадської телерадіокомпанії України Євген Глибовицький.

Нагадаємо, що гурт «Мертвий півень» був створений у 1989 році Любомиром Футорським та його двоюрідним братом Миськом Барбарою. У дев'яностих Футорський пішов із колективу, щоб зайнятися проєктом «Місто Мемфіс», але переодично брав участь у записах пісень «Мертвого півня».

Раніше стали відомі всі переможці кінопремії BAFTA-2023.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают