«Цинізм найвищого ступеня»: артисти РФ пропонують Златі Огневич співпрацю під час війни

22 февраля 2023, 09:57

Українська співачка та головна героїня другого сезону «Холостячки» Злата Огневич розповіла в Інстаграм-сторіс, що деякі рекламодавці та музиканти з РФ сподіваються, що під час повномасштабної війни вона погодиться з ними співпрацювати.

Читайте також: Іраклі Макацарія показав фото дружини у купальнику після чуток про її вагітність

Учасниця «Євробачення-2013» розповіла про два інциденти, які демонструють весь цинізм росіян. За словами Злати, їй написали рекламодавці з країни-агресора і попросили її прорекламувати в соцмережах їхні товари.

«Тобто люди, які живуть у Росії, думають, що це абсолютно нормально, якщо я тут, в Україні, буду рекламувати російські товари? Що у них в голові?», — сказала співачка у відео.

Рекламодавці з РФ пропонують співпрацю Златі Огневич під час війни Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Також Огневич розповіла, що один із російських артистів захотів використати частину її пісні і при цьому вказати її  співавтором треку.

«Це взагалі лютий кринж! Якийсь тип, який живе у Росії, звернувся до моєї команди, аби випустити трек з моїм голосом, з частиною моєї пісні. На Spotify він хоче це все монетизувати, популяризувати і вказати мене співавтором треку. Тобто по нас гатять ракетами, вбивають людей, забирають території, а ми маємо з ними робити спільні творчі роботи. Я розумію, що там усе дуже сумно з пропагандою, зі станом свідомості і розумінням, але настільки бути цинічними і вважати, що це абсолютно нормально...», — поділилася Злата.

Російський артист запропонував Златі Огнєвіч співпрацю під час війни Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Раніше ми розповіли про фільми-претендентів на «Оскар-2023», які можна переглянути вже зараз.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают