Кінопрем'єри на березень 2023: що подивитися в кінотеатрах

22 февраля 2023, 19:00

Кінопрем'єри березня 2023 року включають низку фільмів. Кіномани вже можуть ознайомитися з продовженнями найкращих франшиз – Джон Вік, Крід та Крик. Також у прокат вийдуть захоплюючі мультфільми та смішні комедії. Щоб дізнатися про це детальніше, пропонуємо ознайомитись із кіноафішею місяця – березня 2023 року.


Графік кінопрем'єр в Україні на березень 2023 року


2 березня

  • Кіт
  • Мавка: Лісова пісня
  • Крид III: Спадщина Роккі Бальбоа
  • Смак вишні

9 березня

  • Маскарад
  • Крик VI
  • Сім'я на вибір
  • Велика свобода
  • Кілер

16 березня

  • Життя на межі
  • 65
  • Шазам! Лють богів

23 березня

  • Джон Уік 4
  • Брати Супер Маріо у кіно
  • Діра
  • Найкращий бос
  • Магічні двері

30 березня

  • Небезпечний
  • Підземелля та дракони: Честь злодіїв
  • Банк Дейва

Что посмотреть в кинотеатрах Украины в марте 2023 года / Источник: afisha.bigmir.net


Огляд фільмів, які покажуть у кінотеатрах у березні 2023 року


Кит

The Whale

Жанр: драма

Країна: США

Про фільм: Чарлі колись кинув сім'ю заради коханця, а тепер намагається відновити стосунки зі своєю дочкою-підлітком Ліз.

Трейлер:

Мавка: Лісова пісня

Mavka. The Forest Song

Жанри: комедія, мультфільм, фентезі

Країна: Україна

Про мультфільм: Стародавній чарівний Ліс ніколи не пускав людей у свої таємничі глибини. Люди з сусіднього села і самі трималися від нього подалі — думали, що Ліс небезпечний, бо в ньому живуть загадкові лісові істоти. І раптом сталося диво. Мавка — одна з тих лісових створінь, душа Ліса та його майбутня цариця, — і Лукаш, простий сільський коваль, полюбили один одного найбільше на світі.

Трейлер:

Крід III: Спадок Роккі Бальбоа

Creed III

Жанри: драма, спорт

Країна: США

Про фільм: Досягнувши вершин у світі боксу, Адоніс Крід стає успішним і в кар'єрі, і в сімейному житті. Демієн, друг дитинства Адоніса, був справжнім генієм боксу у свої юнацькі роки. Тепер він повертається після тривалого ув'язнення та прагне довести, що його місце на рингу. Але зустріч колишніх друзів завершиться не просто боєм. Щоб перемогти, Адоніс має поставити на карту власне майбутнє, а Демієну втрачати нічого.

Трейлер:

Смак вишні

Ta'm e guilass

Жанр: драма

Країни: Іран, Франція

Про фільм: Пан Бадії рішуче зібрався піти з цього життя, і зайнятий відчайдушними пошуками того, хто міг би йому в цьому допомогти. Він уже навіть вирив собі могилу в горах, щоб його закопали, коли буде зроблено справу. Ось тільки з помічником просто біда: кожен знаходить якусь причину для відмови, бо ще й намагається його відмовити.

Трейлер:

Маскарад

Mascarade

Жанри: драма, комедія, кримінал, мелодрама

Країна: Франція

Про фільм: Лазурне узбережжя півдня Франції стає новим будинком для танцівника Адрієна та фатальної красуні Марго. Дівчина змінює життя юнака, який на хвилину забуває, що кохана живе за рахунок шахрайства та маніпуляцій із багатими чоловіками. Гламур, гроші та фатальна пристрасть – цей коктейль стає надто міцним навіть для досвідчених гравців «у почуття».

Трейлер:

Крик VI

Scream 6

Жанри: детектив, трилер, жахи

Країна: США

Про фільм: У наступній частині четверо людей, які вижили після серії вбивств, скоєних маніяками в масках привиду, залишають місто і починають нову главу в Нью-Йорку.

Трейлер:

Сім'я на вибір

Accidental Family

Жанр: комедія

Країна: США

Про фільм: Сором'язлива і самотня консультантка Олівія опиняється в пастці між чоловіком, який їй подобається, і його сім'єю, яка помилково вважала її своєю давно втраченою родичкою. Виростаючи сиротою, Олівія, здається, потрапила до ідеальної родини. Що може йти не так?

Трейлер:

Велика свобода

Große Freiheit

Жанр: драма

Країни: Австрія, Німеччина

Про фільм: Гансу було 12, коли він вперше потрапив за ґрати за звинуваченням у гомосексуальності. Суворі закони продовжують діяти навіть після закінчення війни.

Трейлер:

Кілер

Soul Assassin

Жанри: бойовик, кримінал, трилер

Країна: США

Про фільм: Одружений солдат був убитий у бою в рамках нової експериментальної військової програми, а його місце займає колишній спецназівець, який займеться пошуками вбивці.

Трейлер:

Життя на межі

Life to the limit

Жанр: документальний

Країна: Україна

Про фільм: Від Революції Достоїнства до повномасштабної війни: успішні українські кінопродюсери взяли до рук зброю, щоб захищати країну та камери для фіксації страшної реальності. З уламків спогадів та власного кіноархіву ветерани Павло та Юрій збирають мозаїку причин та наслідків, через які складається сьогоднішня російсько-українська війна – з кінця 2013 року до сьогодні. Автори пішли добровольцями на фронт, відвідали гарячі точки Донбасу, створили саморобний дрон «Фурія». І весь цей час вони продовжували творити, щоб показати світові правду про жахливу війну, яка стала можливою у XXI столітті.

Трейлер:

65

Жанри: бойовик, фантастика

Країна: США

Про фільм: Після катастрофічної аварії на невідомій планеті пілот Міллс швидко виявляє, що справді опинився на Землі… 65 мільйонів років тому. Тепер, маючи лише один шанс на порятунок, Міллс і єдиний, хто вижив.

Трейлер:

Шазам! Лють богів

Shazam! Fury of the Gods

Жанри: бойовик, комедія, кримінал, пригоди, трилер, фентезі

Країна: США

Про фільм: Сіквел пригод тінейджера Біллі Бетсона, який за допомогою одного слова може перетворюватися на дорослого супергероя Шазама.

Трейлер:

Джон Уік 4

John Wick: Chapter 4

Жанри: бойовик, кримінал, трилер

Країна: США

Про фільм: Четвертий розділ пригод найманого вбивці Джона Уіка.

Трейлер:

Брати Супер Маріо у кіно

The Super Mario Bros. Movie

Жанри: комедія, мелодрама, мультфільм, пригоди, сімейний, фантастика, фентезі

Країни: Японія, США

Трейлер:

Діра

Il buco

Жанр: драма

Країни: Італія, Франція, Німеччина

Про фільм: Серпень 1961 року. Після вивчення всіх печер Північної Італії спелеологічна група вирушає на південь, щоби знайти невідомі раніше печери.

Трейлер:

Найкращий бос

El buen patrón

Жанр: комедія

Країна: Іспанія

Про фільм: Бланко, власник сімейного підприємства, чекає візиту комісії, яка має вирішити, чи отримає він нагороду за успіхи в бізнесі. Для цього, зрозуміло, все має бути ідеальним, проте, як на зло, проблеми виникають одна за одною.

Трейлер:

Магічні двері

The Portable Door

Жанр: фентезі

Країна: Австралія

Про фільм: Тут розплутують найдивніші події і займаються пошуками магічних артефактів. Непримітна пара стажистів — виконавців середньої ланки, навіть не підозрює, у що вплуталася.

Трейлер:

Небезпечний

Rheingold

Жанри: біографія, драма, кримінал, музика

Країни: Німеччина, Італія, Нідерланди

Про фільм: Історія, заснована на реальних подіях. Спершу біженець, потім дрібний злочинець, а потім великий наркодилер. За сміливість та жорстокість його прозвали Небезпечним. Тепер він має нову мету – стати зіркою хіп-хопу. Але як це зробити, коли тебе запроторили за ґрати?

Трейлер:

Підземелля та дракони: Честь злодіїв

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Жанри: бойовик, комедія, пригоди, фентезі

Країна: США

Про фільм: Група безстрашних злодіїв, кожен з яких має різний талант, вирушає в подорож, щоб зупинити зло і врятувати свій світ.

Трейлер:

Банк Дейва

Bank of Dave

Жанри: біографія, драма, комедія

Країна: Великобританія

Про фільм: Надихаюча комедія, яка базується на неймовірній реальній історії мільйонера Дейва Фішвіка, який задумав відкрити «народний банк» у Британії, де сноби-фінансисти не видавали нову банківську ліцензію протягом 150 років! Зламати систему чи покращити її? Вибрати кохання чи кар'єру? Чи потрібно взагалі робити такий вибір?

Трейлер:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают