36-річна Ірина Сопонару зізналася, чому ще не скоро стане мамою

23 февраля 2023, 10:44

Зірка гумористичних проектів «Ліга сміху» та «Жіночий квартал» Ірина Сопонару заявила, що боїться завагітніти, поки в Україні триває війна.

Читайте також: 41-річна Періс Гілтон розсекретила ім'я свого первістка

В інтерв'ю журналістці Анні Оліцькій, 36-річна знаменитість зізналася, що після повномасштабного вторгнення РФ їй захотілося стати мамою хлопчика, але навряд чи її мрія здійсниться найближчим часом.

«Моя перша думка, коли почалася війна і я пішки йшла через кордон, була про те, що слава богу, що в мене немає дитини. Було б усе те саме, тільки з дитиною. Бо я без машини була, там була така черга, що вони, напевно, тиждень стояли... І я пішки пройшла... Потім я думала, як я хочу сина, і так його виховати, щоб він був як наші ЗСУшники, такий гідний українець... Я дуже цього хочу, але не розумію, як це зробити», — поділилася Сопонару.

Ірина розповіла, що мріє, щоб її первісток з'явився на світ в Україні. Однак їй не хотілося б, щоб пологи пройшли під час обстрілів у бомбосховищі. Акторка розуміє, що війна не закінчиться за кілька днів, а це означає, що і мамою найближчими роками вона не стане.

«Поки я не бачу, що це безпечно робити в Україні. Треба думати реалістично. Якщо тривоги, бомбардування — я не хочу вагітною сидіти у бомбосховищі. Я і не вагітною не хочу там сидіти. А вагітною тим паче. Ці бідні жінки, які народжували під час війни, — я їм так співчуваю. Це жах», — зазначила Ірина.

Раніше ми писали, що син акторки Анни Саліванчук потрапив до лікарні із серйозною травмою.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают