Міша Романова зізналася, яку суму соцдопомоги отримує у Німеччині як біженка

28 февраля 2023, 10:03

Відома українська виконавиця Міша Романова разом із мамою та 4-річним сином Мартіном зараз проживає в Німеччині, проте раз на місяць на кілька днів приїжджає у справах в Україну.

Читайте також: Ольга Сумська зворушила Мережу зверненням до мами у річницю її смерті

У недавньому інтерв'ю ведучому Славі Дьоміну 32-річна виконавиця зізналася, що спочатку не планувала їхати так далеко від батьківщини. У перші дні повномасштабної війни вона разом із сім'єю вирушила до Словаччини. Але гроші швидко закінчувалися, бо треба було платити за оренду квартири.

Подруга Романової порадила їй переїхати до Німеччини, де біженцям надають грошову допомогу та навіть допомагають із житлом.

«Я туди поїхала, тому що на той момент я розуміла, що роботи не буде, гроші закінчувалися. Я розуміла, що мені потрібна якась допомога. У мене не було на той момент чоловіка, не було підтримки якоїсь. Німеччина дуже допомогла нам, ми приїхали, ми отримали соціальну квартиру», — поділилася колишня солістка «ВІА Гри».

Міша розсекретила, що у Німеччині дорослим виплачують 450 євро соцдопомоги, а на дитину дають 200 євро (іноді 300). У сумі артистка та її родичі отримують за місяць від німецького уряду близько 1200 євро (46,5 тисяч гривень).

Раніше повідомлялося, що Єфросиніна розсекретила, які в неї зараз стосунки з сестрою Лізою Ющенко, яка живе в РФ. 

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают