Єфросиніна розсекретила, які в неї зараз стосунки із сестрою Лізою Ющенко, яка мешкає в РФ

28 февраля 2023, 09:24

Відома українська ведуча, акторка та громадська діячка Маша Єфросиніна вперше за рік повномасштабної війни прокоментувала свої стосунки з молодшою ​​сестрою Єлизаветою Ющенко, яка мешкає в РФ.

Читайте також: Ольга Сумська зворушила Мережу зверненням до мами у річницю її смерті

В інтерв'ю для YouTube-каналу «Розмова» знаменитість зізналася, що зараз майже не спілкується з Лізою, яка разом із чоловіком, російським бізнесменом, перебуває в Москві. Єфросиніна додала, що стосунки з сестрою для неї  — одна з найважчих тем.

«Я скажу чесно, як є. Наше спілкування з Лізою на сьогоднішній день зведено майже до нуля. Це для нас важка тема. Мені боляче про це говорити», — поділилася ведуча.

Зазначимо, що у перші дні вторгнення РФ на територію України Єлизавета запостила у Instagram знімок українського прапора, а у підписі до нього закликала зупинити війну. Це її єдина публікація на підтримку батьківщини.

Нагадаємо, що молодша сестра Єфросініної є колишньою невісткою Віктора Ющенка. У 2009-2012 роках вона була одружена зі старшим сином експрезидента України Андрієм Ющенком, і народила від нього доньку Варвару у 2010-му.

Раніше повідомлялося, що українському співакові, який загинув 8 років тому, відправили повістку до військкомату. 

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают