Іво Бобул поскандалив із журналісткою через сексистське висловлювання: Меркантильними стали жінки

28 февраля 2023, 09:20

Український музикант Іво Бобул потрапив у скандал через свої, трохи застарілі, уявлення про жінку. В інтерв'ю журналістці Еммі Антонюк він заявив, що сучасні дівчата - "розпещені" та "меркантильні". Також їх нібито тільки цікавлять гроші, чому більшість із них нещасні та самотні.

Читайте також: Солистка Go_A ответила Иво Бобулу на слова, что она "никто и зовут ее никак"

На думку Бобула, "як ще ставитися до жінок, якщо вони виносять мозок".

"Дуже багато хочуть від чоловіків. Я дивлюся на все це і мені просто шкода стає чоловіків. Сьогодні у неї один, через пару років інший і так скаче по ліжках з одного до іншого, шукає принца. Меркантильними стали жінки, дуже меркантильними. Багато жінок самотні і не знають чому – у них є все, але немає щастя. Тому треба подивитися на себе, подивитися, що ти наробила, що залишилася одна. Кого ти так образила," - заявив Іво.

Журналістка почала сперечатися з артистом, але Бобул стояв на своєму, бо впевнений, що "гарні дівчата повинні сидіти вдома".

"Молоді це треба знати. Хлопці щоб знали — різні дівчата є. Є гарні — вони сидять удома і нікуди не виходять... Жінки змінилися, стали меркантильними. Думають тільки себе, про бабок, про "жити класно", про машини, про будинки. А де може чоловік взяти це все? Не всі можуть бути банкірами та папиками," - висловився музикант.

Антонюк спробувала донести, що дівчат не потрібно класифікувати на "хороших" та "поганих", адже вони мають право робити все, що хочуть. Але музикант заявив, що так роблять "розпещені жінки". Після чого зовсім перейшов на особи: дорікнув 32-річній блогерці у відсутності шлюбу та дітей. На що Емма відповіла, що це "сексистська маячня"

"Чому ти одна? Ти молода, у тебе немає дитини, у тебе немає чоловіка. Чому? А має бути вже", - образив ведучу артист.

Після чого Бобул відмовився продовжувати інтерв'ю: кинув подаровану йому книгу, зняв мікрофон та пішов. Після цього він дзвонив Еммі, щоб знову назвати жінок меркантильними.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают