Дружина Юрія Ткача показала їхні весільні фото з нагоди 9-ї річниці

28 февраля 2023, 17:17

У вівторок, 28 лютого, зірка гумористичних проектів «Ліга сміху», «Вечірній квартал» та «Одного разу в Полтаві» Юрій Ткач та його дружина Вікторія відзначають річницю весілля. Пара офіційно стала чоловіком та дружиною 9 років тому.

Читайте також: 51-річна зірка фільму «Топ Ган: Меверік» Джон Гемм вперше одружується — ЗМІ

З нагоди свята Вікторія Ткач вирішила поділитися з підписниками в Інстаграм рідкісними фотографіями з її з Юрієм весільної церемонії. У добірці можна побачити кадри з фотосесії закоханих у Києві. На одному зі знімків можна побачити свідків нареченого та нареченої.

Також у серії фото з'явився і домашній улюбленець Вікторії та Юрія, якому трохи більше років, ніж шлюбу пари. А судячи з ще одного знімку молодята відразу після РАЦСу вирушили до боулінгу.

«Майже 11 років разом! Вже 10 років нашій Бусі (собака пари — ред). Сьогодні 9-та річниця весілля. А Лізі (їхній дочці — ред.) вже 8 років… Вірю в долю і в те, що вона знає трохи більше за нас. Стільки років вона водила нас поруч один з одним, наче готувала нас до зустрічі. А потім просто штовхнула один до одного! З того моменту в моєму серці кохання до тебе, а в душі віра в нас! Обожнюю! Без тебе навіть не дихаю», — зворушливо привітала з річницею чоловіка Вікторія Ткач.

Раніше повідомлялося, що Міша Романова зізналася, яку суму соцдопомоги отримує в Німеччині як біженка.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают