Зірка «Голодних ігор» заявила, що пережила сексуальне насильство на зйомках фільму

2 марта 2023, 16:26

Американська акторка Джена Мелоун, яка зіграла роль Джоанни Мейсон у «Голодних іграх», вперше розповіла, що під час роботи над однією із частин франшизи пережила сексуальне насильство.

Читайте також: Джеремі Реннер показав своє тренування через два місяці після наїзду ратраку

На своїй сторінці в Інстаграм 38-річна знаменитість запостила фото, яке вона зробила у Франції після того, як закінчила зніматися в другій частині «Голодні ігри: Переспівниця».

За словами Джени, вона зупинилася у полі біля Парижа, щоби виплакатися. Вона була дуже вдячна долі за таке кар'єрне зростання, але водночас переживала через розставання з коханим. Крім того, кінозірка зазнала сексуального насильства з боку чоловіка, з яким працювала над фільмом.

«Це фото було зроблено відразу після того, як я зняла другу частину "Переспівниці", і мені довелося попрощатися з усіма на знімальному майданчику. Ми знімали в красивому маєтку в сільській місцевості Франції, і я попросила водія випустити мене на це поле, щоб я могла поплакати і зафіксувати цей момент. Незважаючи на те, що цей час у Парижі був надзвичайно важким для мене, я пережила погане розставання, а також зазнала сексуального насильства з боку людини, з якою я працювала, я була так сповнена вдячності за цей проєкт і людей, з якими я стала близькою», — поділилася спогадами Мелоун.

Акторка не назвала свого кривдника, але додала, що всі ці роки після зйомок у 2015 році намагалася зцілитися від події, що її травмувала, і пробачити цього чоловіка.

«Бурхлива суміш емоцій, я тільки зараз вчуся розбиратися. Мені б хотілося, щоб це не було пов’язано з такою травматичною для мене подією, але я вважаю, що це справжня дикість життя. Як утримати хаос красою. Я дуже багато працювала, щоб зцілитися та навчитися за допомогою відновного правосуддя, як помиритися з людиною, яка образила мене, і з самою собою. Важко було говорити про "Голодні ігри" та Джоанну Мейсон, не відчуваючи гостроти цього моменту в часі, але я готова пережити це та повернути собі радість і досягнення, які я відчувала», — написала Джена.

Раніше ми писали, що Іво Бобул публічно вибачився перед жінками після інтерв'ю Еммі Антонюк.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают