Іво Бобул заявив, що його Instagram зламали: вибачень за скандальне інтерв'ю не було

3 марта 2023, 10:14

Народний артист України Іво Бобул не вибачався за те, що в інтерв'ю Еммі Антонюк для YouTube-каналу «Це ніхто не буде дивитись» назвав їх «меркантильними» та «розпещеними».

Читайте також: Дружина Михайла Федорова показала, як відзначила день народження

2 березня на сторінці 69-річного виконавця в Instagram з'явилася заява, в якій він попросив вибачення у жіночої статі. У повідомленні говорилося, що нібито Бобул зрозумів, що його слова були образливими та несправедливими. Він зазначив, що робитиме все, щоб виправити помилку та повернути довіру аудиторії.

Фейкова заява на сторінці Бобула Фото: instagram.com/ivobobul_official

Але вже ввечері команда Іво оголосила про те, що заява була фейковою, а профіль співака в соцмережі було зламано. У коментарі виданню ТСН концертний директор Бобула Ірина сказала, що вони звернуться до фахівців, які з'ясують, кому вдалося отримати доступ до облікового запису артиста і написати від його імені заяву.

«Звернемося до людини, яка розуміється на цій справі, щоб знайти людей, які мали доступ до цієї сторінки. Ми поки що не знаємо, хто це міг зробити, ми дізнаємося. Але 100% — цього не робили ні я, ні Іво Васильович», — прокоментувала концертна директорка.

Ірина додала, що Бобулу немає за що вибачатися, адже він просто висловив свою думку.

«Цієї інформації бути не могло, тому що ніякої провини його немає. Він просто висловив свою думку і все. Іво Васильович говорить те, що він вважає за потрібне, і те, що відповідає його поглядам», — зазначила концертна директорка.

Раніше повідомлялося, що Андрій Данилко скасував концерти в Європі через серйозної хвороби.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают