Харчишин про нашумівший трек Потапа про волонтерів: Може робити свідомо х**ню

6 марта 2023, 11:33

Український співак, фронтмен гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин відреагував на скандал, пов'язаний із новою "патріотичною" піснею репера Потапа, присвяченою волонтерам. В інтерв'ю STAND UP Battle Club артист зізнався, що повністю прослухав трек та вважає, що його колега написав "Волонтер" цілеспрямовано.

"Я вважаю, що ця пісня була написана як патріотична. Ні, не так. Як гімн "Добробата". Ця пісня просто для них. Написана швидко. Він дуже недурний хлопець, дуже. Якщо, наприклад, Олег Анатолійович (Вінник) він робить щось і він думає, що це дуже круто. Він переконаний у цьому, що це краще, ніж Степан Гіга. То Потап може робити свідомо х**ню. Ось реально, він розуміє," - наголосив Харчишин.

Читайте також: Потап випустив пісню "Волонтер": у мережі розгорівся скандал

Валерій припустив, що на цю творчість могло вплинути життя за кордоном, адже Потап перебував не в Україні довгий час після повномасштабного вторгнення. Таким чином він "випав із середовища".

"Можливо, зараз з нього херовий маркетолог, бо трохи випав із середовища. Він надто багато часу провів не тут, не варився в цій нашій військовій кастрюлі. Я за собою помічаю, що коли я повертаюся звідти, я 3-4 дні в депресії я адаптуюсь як після польоту в космос. Адаптація та депресія мене з'їдає. Дуже важко та дуже легко там.  Війни нема. Там миттєво потрапляєш у середу, де немає війни", - зазначив Харчишин.

Раніше ми писали, як Мінкульт відреагував на скандальні заяви стендапера Щегеля, якого випустили за кордон у воєнний час.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают