«Дайте йому простір»: Дружина Брюса Вілліса записала звернення до папараці

6 марта 2023, 11:22

Друга дружина голлівудського актора Брюса Вілліса, модель та підприємниця Емма Хемінг прокоментувала публікацію в західних ЗМІ знімків її чоловіка з прогулянки Санта-Монікою з друзями.

Читайте також: Після виселення з Фрогмору: Принца Гаррі та Меган Маркл покликали на коронацію Чарльза ІІІ

На своїй сторінці в Інстаграм жінка записала гнівне відеозвернення до папараці, із закликом дати Брюсу простір. Емма зазначила, що вивести людину з деменцією просто попити каву — дуже важко і нервово. Вона просити працівників ЗМІ не ганятися за ексклюзивними кадрами Вілліса і нічого не питати у нього на вулиці.

«Якщо ви той, хто доглядає за хворим на деменцію, ви знаєте, як складно і напружено буває вивести когось у світ і безпечно провести його, навіть просто щоб випити чашку кави. Це звернення до фотографів та відеоблогерів, які намагаються випустити ексклюзиви про мого чоловіка. Просто дотримуйтесь простору. Я знаю, що це ваша робота, але, можливо, просто тримайте дистанцію… Будь ласка, не кричіть на мого чоловіка, не питайте, як у нього справи, що завгодно. Дайте йому простір. Дозвольте нашій родині або тому, хто був з ним того дня, безпечно доставити його з пункту А до пункту Б. Це моя соціальна реклама», — сказала в ролику Хемінг.

Раніше повідомлялося, що Олександр Еллерт звільнився з «Кварталу 95».

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают