«У Вови хороший смак»: Друг Остапчука висловився про його нову дівчину

7 марта 2023, 12:12

Наприкінці минулого року ЗМІ з'ясували, що ведучий Володимир Остапчук розлучився із другою дружиною. За ці місяці шоумен жодного разу не прокоментував розставання з нотаріусом Крістіною Гірник, та й про нові стосунки публічно не розповідав. Хоча уважним користувачам соцмереж все ж таки вдалося розсекретити нинішню кохану Остапчука — 22-річну журналістку Катерину Полтавську.

Читайте також: «Це не ваша справа?»: Огнєвіч різко відреагувала на питання про заміжжя та дітей

Друг ведучого, блогер Кирило Скачков в ефірі програми каналу 1+1 «Життя відомих людей» трохи привідкрив таємницю особистого життя Остапчука. За словами Скачкова, розлучення Володимира та Крістіни було непростим.

«(Розлучення — ред.) було точно нелегким, як і для будь-якої людини, яка завершила стосунки. Тим більше це не просто стосунки, а сімейне життя. Досить важко через це проходити», — сказав він.

Також Кирило зізнався, що Остапчук уже познайомив його із новою дівчиною. Блогер додав, що дуже радий за Володимира та його обраницю.

«Можу сказати, що я знайомий з новою обраницею. Вони завжди милі. Я радий за Вову, як за свого друга. Я радий за його обраницю, як за свою подругу, і бажаю їм щастя. У Вови гарний смак», — зазначив Скачков.

Раніше ми писали, що Олена Кравець розсекретила чому пішла з «Кварталу 95».

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают