Кріс Рок висміяв Меган Маркл за звинувачення королівської родини у расизмі

7 марта 2023, 17:51

Американський комік Кріс Рок, який на «Оскарі-2022» отримав ляпас від Вілла Сміта, висловився про конфлікт Меган Маркл та принца Гаррі з членами королівської родини.

Читайте також: 53-річна Дженніфер Лопес знялася у рекламі білизни

Під час нового спецвипуску Netflix Chris Rock: Selective Outrage 58-річний шоумен сказав, що заява герцогині Сассекської про расизм родичів її чоловіка насправді перебільшена.

«Оскільки вона скаржиться, я такий: «Про що, чорт забирай, вона говорить?». Вони такі расисти, вони хотіли знати, наскільки коричневою буде дитина... Це не расизм, тому що навіть чорношкірі хочуть знати, наскільки коричневою буде дитина», — зазначив Рок.

Кріс також заявив, що Маркл «здається милою дамою, просто скаржиться».

«Хіба вона не виграла в лотерею світлошкірих. І вона досі скаржиться? Чорна дівчина намагається бути прийнята своїми білими родичами. О, це тяжко. Це так важко, це дуже важко, але це не так складно, як біла дівчина, яка намагається бути прийнята своїми чорними родичами. Ось це лайно справді важко», — пожартував Рок.

Раніше Олена Кравець повідомила, що Олена Кравець повідомила, що в будинок її доньки влучила ракетав будинок її дочки потрапила ракета.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают