Надя Дорофєєва склала ТОП жінок, які її надихають

8 марта 2023, 15:14

Відома українська виконавиця та колишня тренерка шоу «Голос країни» та «Ліга сміху» Надя Дорофєєва з нагоди 8 березня вирішила назвати імена українок, на яких вона хотіла б бути схожою.

Читайте також: Девід Бекхем 8 Березня показав головних жінок свого життя

На своїй сторінці в Інстаграм артистка у Міжнародний жіночий день розмістила ТОП-5 жінок, які її надихають під час повномасштабної війни в Україні.

«Жінки по всьому світу продовжують відстоювати себе та боротися за рівність. Щодня ми, жінки, доводимо які ми круті і що нам все під силу! Я склала свій ТОП жінок, які мене зараз надихають. Ділюся з вами у цей особливий день», — почала публікацію зірка.

ТОП-5 українських жінок, які надихають Надю Дорофєєву

  • Олена Зеленська, яка з перших днів повномасштабної війни розгорнула успішні грандіозні комунікаційні та благодійні проекти.
  • Юлія Пеліпас, яка три місяці тому здобула нагороду The Fashion Awards від British Fashion Council у категорії «Лідери змін. Люди».
  • Юлія Паєвська (тільки вчитайтесь!!!) — військовослужбовиця, парамедикиня, волонтерка та доброволиця, командирка підрозділу та евакуаційного відділення.
  • Таня Муіньо, українська кліпмейкерка, моя подруга. Здається, забирає всі найвизначніші премії світу за свої роботи.
  • А також найважливіші у моєму ТОПі всі українські жінки. Не здалися, не опустили руки, щодня робили все, щоб країна вистояла та дала відсіч ворогові. кожна з вас — натхнення!

Раніше ми писали, що вагітна дочка Болдуїна та Бейсінгер влаштувала вечірку baby shower у стриптиз-клубі.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают