«Можу побажати їм мудрості»: Огнєвіч відреагувала на хейт з боку Полякової та Єфросініної

9 марта 2023, 09:21

Українська виконавиця Злата Огнєвіч в інтерв'ю програмі «Життя відомих людей» уперше публічно висловилася про скандальні заяви ведучої Маші Єфросініної та співачки Олі Полякової.

Читайте також: Меган Маркл та принц Гаррі охрестили дочку Лілібет: чи відвідала церемонію королівська сім'я

У січні знаменитості у своєму YouTube-шоу «Дорослі дівчата» звинуватили одну з українських артисток у лицемірстві, не назвавши її імені. Нібито ця зірка хайпувала на мовному питанні і цькувала Машу, Олю та інших виконавців за виїзд за кордон під час війни. А після цього писала в особисті повідомлення з проханнями розмістити анонси її нових пісень. Єфросиніна та Полякова додали, що всі пісні цієї співачки — «гівно». Вони натякнули, що ця зірка брала участь у голосуванні на члена журі Нацвідбору Євробачення-2023.

Користувачі Мережі вирішили, що мова про Злату Огнєвіч, яка одного разу в Інстаграм-сторіс написала: «Бачу, як поїхали до бійців із концертами зірки, які були майже півроку за кордоном. Як то кажуть, краще пізно, ніж ніколи. Дякую, що дали нам відпочити. Сарказм».

Через два місяці Злата зізналася, що звинувачення Полякової та Єфросініної її здивували. Огнєвіч не розуміє, чому її повідомлення про концерти для військовослужбовців так зачепило Машу, яка не є співачкою.

«Я була приголомшена. І я дуже здивувалася тому, що в Олі та Маші чомусь на той момент була відсутня об'єктивна оцінка себе. І в тому числі об'єктивна оцінка мене. У моєму дописі у сторіс йшлося про артистів та концерти на підтримку військових. Я не знала, що Маша Єфросиніна — артист. Але це їхня позиція. Вони дуже красиві жінки, успішні, дієві. І я можу їм побажати лише мудрості», — сказала Огнєвіч у «ЖВЛ».

Раніше ми писали про найпопулярніші серіали Netflix.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают