Кортні Кокс шкодує, що в молодості зіпсувала своє обличчя філерами

10 марта 2023, 12:04

Зірка серіалу «Друзі» та франшизи «Крик» Кортні Кокс розповіла про свій досвід роботи з філерами для обличчя у новому епізоді подкасту Gloss Angeles.

Читайте також: Зірка «Дивних див» Грейс Ван Дін призупинила акторську кар'єру: у чому причина

58-річна акторка зізналася, що почала робити косметичну процедуру ще в молодому віці, щоб зупинити старіння. За словами знаменитості, вона зайшла надто далеко з філерами, проте не відразу зрозуміла це.

«Думала, що стаю старшою, коли була зовсім молода. Це просто облом, марна трата часу. Це ефект доміно, ніби ви не розумієте, що виглядаєте трохи не так, тому ви продовжуєте робити більше, тому що ви виглядаєте нормальним для себе», — поділилася Кокс.

Кортні додала, що в дзеркалі вона здавалася собі дуже красивою, хоча оточення було в шоці від її нової зовнішності. Зірка шкодує, що «зіпсувала» собі обличчя, і якби могла повернути час назад, то ніколи не зважилася б на процедуру.

«Ви дивитесь в дзеркало і кажите: «О, це виглядає добре». Ви не розумієте, як це виглядає для сторонньої людини, коли ви робите занадто багато філерів, а потім їх видаляють, дякувати Богу, що вони знімаються, але я думаю, що багато наплутала, і тепер, на щастя, я можу, я змогла навернути назад більшу частину цього, і тепер я насправді просто старша», — сказала виконавиця ролі Моніки Геллер.

Раніше ми писали, що Дмитро Гордон назвав суму, яку витрачає на утримання сім'ї за кордоном.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают