Іменинниця дня: секрети краси та молодості Єви Лонгорії

15 марта 2023, 12:10

Читайте також: Джіджі Хадід показала найрозкішніший голлівудський образ на афтепаті премії "Оскар-2023"

Сьогодні, 15 березня, популярна американська акторка, продюсерка та модель Єва Лонгорія відзначає день народження. Зірці культового серіалу "Відчайдушні домогосподарки" виповнилося 48 років. У це складно повірити, адже у свої роки Єва може легко дати фору молодим колегам: знаменитість має сяючу шкіру та розкішну фігуру. На честь свята акторки розповідаємо про її головні секрети краси та молодості. 

Щоранку приділяє час спорту

Знаменитість веде активний спосіб життя. Єва обирає ранкові тренування, які заряджають її бадьорістю та енергією на весь день.

"Прокидайтеся на годину раніше і йдіть у спортзал. Я обіцяю, що у вас буде набагато більше часу протягом дня, тому що це заряджає", - каже Лонгорія.

Також Лонгорія обожнює виконувати вправи на батуті. Ці заняття тривають близько 40 хвилин на день. Єва зазначає, що стрибки піднімають їй настрій. Ба більше, вирушаючи в подорожі, актриса не забуває брати з собою мінібатут.

"Стрибки на батуті мають низьке ударне навантаження, тому ви отримуєте повне тренування без навантаження на коліна. Крім того, це корисно для лімфодренажу", - розповідає зірка.

Віддає перевагу збалансованому харчуванню

Єва практикує інтервальне голодування, тому їсть у проміжку з 11:00 до 19:00. На сніданок акторка обирає яєчні білки з авокадо. Обід складається з білків і клітковини - риби, стейка або курки з овочами. А на вечерю зірка віддає перевагу ситному супу. Один з улюблених - італійський весільний суп, у складі якого зелені овочі та фрикадельки з індички. Також артистка може дозволити собі випити келих вина за вечерею.

Ретельний догляд за собою — запорука краси та молодості

У б'юті-програму зірки входить очищення і зволоження шкіри. А перевагу Єва віддає кремам, що містять плаценту, які допомагають її шкірі підтримувати баланс вологи та рівень колагену. Також кілька разів на тиждень вона робить живильні маски та пілінги. Також акторка впевнена, що головний ключ до збереження молодості - це захист шкіри від сонця. Саме тому вона завжди наголошує на важливості регулярного використання засобів з SPF. 

"Моя мама завжди говорила:  "Шкіра, за якою ти доглядаєш у 20 років, - це те, що ти отримаєш у 40". Я щодня наношу сонцезахисний крем, і це змінило моє життя", - ділилася Єва.

Мінімум косметики

Час від часу знаменитість відпочиває і від косметичних засобів. Лонгорія також радить відмовитися від пудри, оскільки цей засіб тільки підкреслює недосконалості обличчя. 

"Багато хто думає, що головний секрет молодості - макіяж, але насправді важливий догляд за шкірою", - говорила артистка. "Чим більше косметики ви накладаєте, тим старший вигляд ви маєте".

Користується народними засобами

Актриса звикла на кухні виготовляти маску для обличчя з огірків або вівсяний пілінг для шкіри. Знаменитість не раз розповідала, що довіряє натуральним косметичним засобам, які завжди під рукою. Єва регулярно робить домашні маски для шкіри обличчя, тіла та волосся.

Ніколи не користується феном

Запорука красивого і розкішного волосся Єви Лонгорії в тому, що вона не користується феном для укладання. 

"У мене від природи кучеряве волосся: я просто даю йому висохнути природним шляхом, і це для мене найкраще укладання", - розповідає зірка.

Природно, на догляд за волоссям артистка не шкодує ні часу, ні грошей.   

"Мені подобається бути брюнеткою - мені личить цей колір. Я часто фарбую волосся. Щоб зберегти його здоровим і блискучим, використовую безсульфатні шампуні та кондиціонери, і не забуваю про маски", - ділиться зірка.

Оптимізм — головний секрет молодості Єви Лонгорії

Зірка впевнена, що саме хороші думки допомагають їй тримати себе в тонусі:

"Я вважаю, що потрібно залишатися оптимістом у будь-якій ситуації. Це є в мені з дитинства, і в мене не буває депресій. Навіть після розлучення всі говорили мені: "Ти так швидко прийшла до тями!" Я відповідала, що просто не даю всьому цьому керувати собою. Адже попереду на мене чекає щось чудове", - розповідає акторка.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999