Сумська заступилася за дочку, яка відмовчується у РФ: Вона всім серцем з Україною

16 марта 2023, 11:26

Українська актриса Ольга Сумська тяжко переживає розлуку з дочкою, актрисою Антоніною Паперною, яка після початку повномасштабної війни залишилася жити в Росії, де її чоловік-актор Володимир Яглич та двоє дітей. Артистка замовчує свою позицію та з'являється на російських кінозаходах. За що дістається критика як їй, і зіркової матері.

Читайте також: Актриса Ходос про Паперну та Безрук, які залишилися в Росії після 24 лютого: Свій вибір вони зробили

У програмі "ЖВЛ" Сумська знову виправдовувалася за дочку, пояснюючи, що за останній місяць вони отримують "найстрашніші повідомлення": "Я не знаю, як вона тримається, коли вона пересилає мені ці повідомлення, я їх читаю… бажають найстрашнішого!".

Народна артистка пояснює, що Антоніна мовчить недарма.

"Хто там, той знає, як це важко щось сказати, щось написати, люди зникають, розумієте? Перш за все вона мама своїх дітей, і вона робить все для того, щоб вони були в безпеці. Вона всім серцем з Україною, вона українка перш за все.Так, їй важко сьогодні, але я не повинна виправдовуватися, я не повинна нічого говорити, бо я не маю на це права, повірте. Дивлячись у вічі тим матерям, які втратили своїх дітей!" - заявила Ольга.

Зіркова мама мріє обійняти свою старшу дочку, хоч і поки такої можливості просто немає: "Я вірю в те, що ми колись зустрінемося, ми вже не бачилися рік! Ой, дуже важко, дуже важко, ой, зараз ви мене зворушили!".

Раніше ми писали, що Ольга Сумська відвідувала Харків, який сильно страждає через російську агресію.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают