69-річна Кім Бейсінгер зніметься у ремейку культового фільму «Дев'ять з половиною тижнів»

20 марта 2023, 14:04

Американська актриса та колишня фотомодель Кім Бейсінгер повертається в кіно після п'ятирічної перерви. 69-річна володарка «Оскара» за роль Лінн Маргарет Брейкен у «Секретах Лос-Анджелеса» зніметься в ремейку одного зі своїх культових фільмів.

Читайте також: Зірка серіалу Netflix «Джинні та Джорджія» Бріанна Гові вагітна первістком

Як пише Daily Mail, стрімінговий сервіс Prime Video вирішив перезняти картину 1986 року «Дев'ять з половиною тижнів» і перетворити її на серіал із дев'яти епізодів.

Бейсінгер дістанеться роль професора університету. Хто зіграє Елізабет та Джона у новій версії фільму, поки що невідомо. Зйомки розпочнуться цього літа в Лондоні та Манчестері.

Нагадаємо, що хоч оригінальна картина «Дев'ять з половиною тижнів» і стала дуже популярною серед глядачів, вона отримала три номінації на антипремію «Золота малина» у категоріях «Найгірша акторка», «Найгірший сценарій» та «Найгірша пісня до фільму».

У 1997 році на екрани вийшло продовження кінострічки під назвою «Любов у Парижі» (друга назва «Інші дев'ять з половиною тижнів»). Бейсінгер не брала участі у зйомках, на відміну від Мікі Рурка, який повернувся до ролі Джона.

Раніше ми писали, що Маколей Калкін з «Сам удома» три місяці приховував народження другої дитини.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают