Демі Мур зняла на відео святкування 68-річчя її колишнього чоловіка Брюса Вілліса

20 марта 2023, 14:44

У неділю, 19 березня, голлівудський актор Брюс Вілліс, який минулого року пішов із кіно через проблеми зі здоров'ям, відзначив день народження у колі найближчих людей. Своє 68-річчя зірка "Міцного горішка" зустрів із другою дружиною Еммою Хемінг та їхніми двома доньками, 10-річною Мейбл та 8-річною Евелін. Також на святі були присутні колишня дружина Демі Мур, їхні із Брюсом троє дочок — 34-річна Румер, яка зараз вагітна первістком, 31-річна Скаут та 29-річна Таллула, та бойфренди дівчат.

Читайте також: 69-річна Кім Бейсінгер зніметься у ремейку культового фільму «Дев'ять з половиною тижнів»

Демі Мур зняла для Інстаграм відео, як родичі іменинника співають на кухні Happy Birthday і просять Брюса задути свічки, а після цього викрикують Hip hip hooray. Замість святкового торта Віллісу спекли його улюблений яблучний пиріг. Судячи з сімейного ролика, актор був у захваті від привітань дружин та дітей: він посміхався на камеру та підспівував разом із гостями.

«З днем ​​народження, БВ! Дуже раді, що змогли привітати тебе сьогодні. Люблю тебе та люблю нашу сім'ю. Дякуємо всім за кохання та теплі побажання — ми всі їх відчуваємо», — написала під відео Мур.

Раніше ми писали, що Маколей Калкін з «Сам удома» три місяці приховував народження другої дитини.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают