Кортні Кардаш'ян зізналася, чому одягла мінісукню на весілля з Тревісом Баркером

21 марта 2023, 14:33

Зірка реаліті-шоу «Сімейство Кардаш'ян», фотомодель та підприємниця Кортні Кардаш'ян через десять місяців після весілля з барабанщиком рок-гурту Blink-182 Тревіс Баркер поділилася деталями створення її весільного вбрання.

Читайте також: Зірка серіалу «Спадщина» Сара Снук оголосила про вагітність

В Інстаграм 43-річна знаменитість розсекретила, чому обрала мінісукню. За словами Кортні, напередодні заручин із Тревісом вона побачила кліп Guns N' Roses — November Rain. Кардашьян дуже сподобався образ, у якому була головна героїня музичного відео, і вона вирішила повторити його.

«Рік тому у нас відбулася перша особиста зустріч з Dolce & Gabbana, щоб розпочати процес створення моєї весільної сукні! Перше натхнення для моєї сукні було, коли ми з Тревісом дивилися кліп Guns N' Roses November Rain за одну ніч до наших заручин, і ми сказали один одному: "Це має бути наше весілля". На ній була коротка сукня, і я подумала про себе: "Мені потрібна коротка сукня!"».

Також Кортні надихалася фотозйомками 90-х років італійської акторки Моніки Беллуччі.

«У мене було більше видінь, натхненних деякими кампаніями Моніки Беллуччі 1990-х років, знятими Гельмутом Ньютоном для Blumarine. Коли ми дізналися, що наше весілля буде у Портофіно, це також вплинуло на атмосферу та відчуття від сукні. Я також просто хотіла відчути, як ми втекли до Італії та одружилися, і хотіла, щоб сукня та весілля були саме такими!», — згадала Кардаш'ян.

Весільну мінісукню Кортні доповнила довгою фатою із зображенням Діви Марії. Такий самий малюнок був витатуйований на голові Баркера. На вечері зіркова наречена з'явилася у більш короткій фаті.

«Коли Dolce & Gabbana запропонували зробити татуювання голови Тревіса із зображенням Діви Марії на мереживній фаті ручної роботи зі словами з його татуювання: сім'я, вірність, повага внизу, я пройнялася холодом, і я зрозуміла, наскільки особливим це було. (І моя маленька мініфата, яку я вдягла на вечерю). Все це було сплановано і втілилося в моїй мрії так швидко, і я така вдячна всім, хто вклав усі свої сили в те, щоб все це сталося!», — похвалилася старша сестра Кім Кардаш'ян.

Раніше ми писали, що кінозірку 2000-х Аманду Байнс помістили в психіатричну лікарню після того, як вона пройшлася голою по вулиці.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают