Секрет молодості Різ Уізерспун: як у 47 років виглядати на 30

22 марта 2023, 16:30

22 березня голлівудська актриса Різ Уізерспун відзначає день народження - 47 років. Красуня є успішною кінозіркою, мамою трьох дітей і бізнес-вумен. Виховання доньки та двох синів, насичений графік ніби зовсім не відображаються на зовнішності 47-річної актриси. Ми проаналізували декілька інтерв'ю Різ і виділили головні секрети молодості актриси, які допомагають їй виглядати не старше 30 років.

Читайте також: ТОП-10 нових правил етикету: здивують навіть найнетактичніших

Актриса дотримується питного режиму: випиває 2-3 літри чистої води на день. Водний баланс дозволяє прискорити метаболізм, не переїдати, підтримувати рівень вологи в епідермісі.

Різ Уізерспун практикує ранні підйоми: прокидається о 5 ранку, а о 7:30 починає тренування. До речі, зірка тренується шість разів на тиждень.

Зірка не вірить у суворі дієти, а дотримується постійних тренувань, щоби залишатися здоровою. На сніданок Різ випиває чашку кави, а після – зелений смузі за рецептом дієтолога Кімберлі Снайдер. До складу якого входять шпинат, ромен-салат, селера, яблуко, груша, банан і лимонний сік. На обід Візерспун часто їсть салат з капусти. Для збільшення в раціоні білка вона додає в нього курку, приготовлену на грилі, або сочевицю. Проте актриса не дуже себе обмежує і іноді балує себе не найкориснішими смаколиками.

Актриса впевнена, що основне правило для підтримки краси - це щоденний догляд за шкірою: "З віком з'являються зморшки, тому я використовую засоби, які зволожують і піклуються про шкіру. Ще я ретельно очищаю шкіру щодня перед сном". Також Різ практикує вранці масаж для обличчя, що допомагає їй позбутися темних кіл під очима.

Різ Уізерспун. / Источник: pinterest

Одного разу Різ Уізерспун зізналася, що єдиний косметичний засіб, який вона б взяла на безлюдний острів, - сонцезахисний крем.

Актриса не забуває про ментальне здоров'я. Дозволяє собі іноді відпочити від роботи та сімейної рутини віч-на-віч із собою.

Важливо відзначити, що Уізерспун не боїться старіти. Вона дотримується думки, що в природному старінні є щось надихаюче: "Найважливіше, що я хочу донести до жінок, - це що потрібно бути кращою версією себе, якою ви тільки можете бути".

Різ Уізерспун. / Источник: pinterest

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают