Назар Задніпровський пропонував Галині Безрук виїхати з РФ: що відповіла мовчунья

22 марта 2023, 17:19

Український актор, народний артист України Назад Задніпровський грав разом із актрисою, яка відмовчується в РФ після початку вторгнення, Галиною Безрук, у серіалі "Будиночок на щастя". В інтерв'ю Славі Дьоміну артист зізнався, що ще до початку повномасштабної війни пропонував переїхати з родиною до Києва.

Читайте також: Актриса Ходос про Паперну та Безрук, які залишилися в Росії після 24 лютого: Свій вибір вони зробили

Нагадаємо, що Безрук продовжує жити з чоловіком, російським актором, та шестирічною дочкою в Москві, замовчуючи геноцид українського народу та криваву війну, влаштовану Росією. Виправдовуючись за мовчання Галина пояснює, що обирає свою сім'ю.

"Я їй говорив ще до війни, до активної фази: "Галю, ну зав'язуй. Забирай чоловіка свого москвича сюди, дитину, тут житимете". Тоді вже починалися тертки за її позицію. Вона була на межі розлучення, донька жила з нею в Україні, коли вона знімалася тут," - поділився Задніпровський.

Безрук одружена з росіянином.

У відповідь на поради актора зрадниця заявила, що їй важливіша робота в Росії. Назар зазначив, що вона є актрисою мюзик-холу, який є у Москві, але немає у Києві.

"Вона актриса мюзик-холу. У Москві є мюзик-хол, у нас його немає. Вона говорила: "Основна причина бути там – це моя робота. Якщо приїду до Києва, то я буду безробітна, а там на головних ролях у театрі мюзик-холу". Така у нас була розмова. Катя Кузнєцова повернулася, втратила роботу. Галя зробила вибір, вона обрала роботу. Вона там," – поділився народний артист.

Зараз же, за словами Задніпровського, єдине, що він сказав би зрадниці, це: "Галю, Бог тобі суддя".

Раніше ми писали, що Ольга Сумська знову виправдовувалася за дочку, Антоніну Паперну, яка після початку повномасштабної війни залишилася жити в Росії.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (1)

символов 999
  • Яка різниця, хто 1 год назад

    Дістали вже тими запроданцями. Какаяразніца спочатку запрошує на зйомки Безрук, яка ще вагітною виступала на усіляких концертах так званих днр, а потім дивується,що дівка вибрала московію. Може спочатку треба цікавитись, кого запрошуєте. Наче ж не проблема пошукати інфу в інеті.

    Прокомментировать Мне нравится
Сейчас обсуждают