Як Київстонер виїхав з України до США на початку вторгнення: відповідь дружини репера

24 марта 2023, 15:57

Український репер та блогер Kyivstoner разом із дружиною, блогеркою Аліною Боул та маленьким сином виїхали з України до США через тиждень після початку повномасштабної війни в Україні. В інтерв'ю Олицькій дружина зірки пояснила, чому Альберт не в лавах ЗСУ, як допомагає Україні на відстані і як йому вдалося виїхати з країни.

Читайте також: Київстонер показав портрет із підрослим сином

Аліна згадує, як на кордоні її чоловіка впізнали прикордонники та шукали в артиста український паспорт у всіх їхніх речах зі словами: "Якщо ми знайдемо, ви нікуди не поїдете". На що дівчина відповіла, що знайти не зможуть. В результаті вони виїхали з України за американським паспортом, оскільки Київстонер - не громадянин України, через що вони не мали жодних підстав затримувати його в країні.

Також Аліна розповіла, що вони повернуться до України, "коли все буде гаразд". Але поки що – у США.

"Альберт досі подумки... Хочеться додому, а ти не можеш поки що туди приїхати", - зізнається дівчина.

Аліна Боул розповіла, що Альберт допомагає Україні фінансово.

"Усім чим може, чим він може виявитися корисним, він допомагає… Ми з особистої кишені допомагаємо військовим, дуже багато речей своїх продали. Альберт дуже багато грошей переказав ЗСУ, тим діткам, які залишилися без постраждалих батьків. Просто немає сенсу кричати про це у  Інстаграмі," – поділилася дружина музиканта.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают