Князь Монако Альбер II і княгиня Шарлен порушили мовчання після чуток про їхнє розлучення

24 марта 2023, 17:51

Князь Монако Альбер II та його дружина, княгиня Шарлен, офіційно спростували чутки про те, що вони розлучаються після майже 12 років шлюбу.

Читайте також: До будинку вагітної Ріанни увірвався фанат, який хотів покликати заміж співачку

45-річна колишня плавчиха Шарлен була відсутня в Монако більшу частину 2021 року, коли лікувалася на батьківщині в Південній Африці, і після повернення була госпіталізована в швейцарську клініку для лікування виснаження. Те, що подружжя майже півтора року перебувало порізно, породило безліч пліток про їхній розрив у пресі та соцмережах.

Навіть після того, як княгиня повернулася до своїх королівських обов'язків та публічних виступів, у Мережі все одно продовжували обговорювати їхнє можливе розлучення. Так, наприклад, французький журнал Royauté стверджував, що Альбер та Шарлен вже перебувають у процесі розлучення.

Але нещодавно пара порушила мовчання. Видання Hello! оприлюднило офіційне спростування від речника Княжого палацу Монако.

«Я хотів би офіційно спростувати зловмисні чутки, що розповсюджуються французьким журналом Royauté. Будь ласка, не беріть до уваги цю статтю, яка є абсолютно необґрунтованою», — сказав представник князя та його дружини.

Раніше ми писали, що принц Вільям засвітився в гей-ресторані під час поїздки до Польщі.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают