Різ Візерспун оголосила про розлучення з другим чоловіком Джимом Тотом

27 марта 2023, 10:04

Зірка фільмів «Блондинка в законі», «Переступити межу» та серіалів «Велика маленька брехня» та «Ранкове шоу» Різ Візерспун оголосила про розрив зі своїм другим чоловіком, агентом Джимом Тотом.

Читайте також: Князь Монако Альбер II і княгиня Шарлен порушили мовчання після чуток про їхнє розлучення

Заяву про розлучення 47-річна американська акторка випустила на своїй сторінці в Інстаграм. Цікаво, що публікація Різ вийшла за день до її річниці весілля з Тотом. 26 березня пара мала відсвяткувати 12-річчя шлюбу.

«Ми прийняли важке рішення розлучитися з великою увагою та зваженістю. Ми провели стільки чудових років разом і рухаємося вперед із глибокою любов’ю, добротою та взаємною повагою до всього, що ми створили разом. Нашим найбільшим пріоритетом є наш син (10-річний Теннессі — ред.) і вся наша родина, коли ми переходимо до наступного розділу. Ці справи ніколи не бувають легкими і надзвичайно особистими. Ми щиро вдячні кожному за повагу до приватного життя нашої сім’ї в цей час», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що до весілля з Джимом, Різ 9 років була дружиною актора Райана Філіппа, від якого вона має 23-річну доньку Аву і 19-річного сина Дікона.

Раніше ми писали, що виконавець ролі Гаррі Поттера Деніел Редкліфф вперше стане батьком.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают