"Дітям в Україні треба повернути дитинство": Орландо Блум відвідав Україну – деталі поїздки, фото

27 марта 2023, 11:55

Голлівудський актор Орландо Блум приїхав до України як посол доброї волі UNICEF. В Інстаграмі артист показав знімки із зустрічі з маленькими українцями, адже його місія: це підтримка дітей, які стали свідками кровопролитної війни, яку оголосила Росія.

Востаннє британець приїжджав до України у 2016 році, відвідавши Донбас. Тоді він побачив Маріуполь, який зараз в окупації та зруйнований, у Краматорську, Слов'янську та Святогірську, які нещадно обстрілюють ЗС РФ.

"Сьогодні мені пощастило почути дитячий сміх у дитячій точці "Спільно" – безпечному, теплому та затишному місці, де діти можуть грати, навчатися та отримують психосоціальну підтримку. Центр, який я відвідав сьогодні, відкритий під землею на станції метро заради безпеки дітей. На кілька годин щодня батьки можуть залишити тут своїх маленьких дітей та дати їм відчуття нормальності, можливість пограти у ігри та просто побути дітьми. Тут також багато приладдя для мистецтва та рукоділля, щоб діти могли творчо виражати себе, подалі від тиску, що наростає в зоні бойових дій. Дітям в Україні треба повернути дитинство", – прокоментував свій приїзд Блум.

Також він пояснив англомовним шанувальникам, що означає українське слово "Спільно". Орландо пограв із дітьми в розвиваючі ігри, позаймався рукоділлям і провів цікаві бесіди, подарувавши їм свою турботу та увагу.

Зазначимо, що невідомо, в яке саме місто Блум приїжджав. Можливо, це був Київ, оскільки дитяча точка проєкту UNICEF, яка розміщена під землею, знаходиться на "Арсенальній".

Раніше ми писали, що Блум зворушив романтичним знімком з Кеті Перрі.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают