Дьомін припинив спілкуватися з Топольським після Холостяка: Через розбіжності у поглядах на життя

28 марта 2023, 15:58

Український ведучий Слава Дьомін є кумом та другом дитинства головного героя 12 сезону романтичного реаліті "Холостяк" Алекса Топольського. Після початку повномасштабної війни чоловік раптово покинув Україну і зараз живе на Балі, Слава ж перебуває в Україні та активно веде інформаційну боротьбу. У новому шоу "Слава ПРО" Слава зізнався, що після "Холостяка" їхня дружба зійшла нанівець.

Читайте також: Дьомін через 2 роки після розставання досі не розлучився з дружиною: відповідь шоумена

За словами Дьоміна, це сумна для нього тема, адже спілкування припинилося через різні погляди на життя.

"Ви мені в Instagram писали багато запитань щодо того, чому у мого кума Алекса Топольського на одному з постів звучить російська музика. Нагадаю, що Алекс зараз на Балі і розповідає про своє особисте життя у себе в Instagram. Так от, хочу вас попросити , не писати мені більше про Олексія, адже ми через місяць після завершення шоу "Холостяк" припинили спілкування через розбіжності у поглядах на життя та відносини між людьми. Зараз я не маю жодного відношення до його життя," - заявив Слава.

Слава та Алекс знайомі з дитинства. / Источник: instagram slavademin_official

Також шоумен побажав колишньому другу зустріти справжнє кохання, яке змінить його погляди.

"Так, ми дружили з самого дитинства, але іноді настає момент, коли дружба закінчується, коли не хочеться втрачати гармонію з собою. Це мої погляди, а Алексу бажаю якнайшвидше знайти справжнє кохання, яке змінить його життєві принципи", - підкреслив Дьомін.

Раніше ми писали, що Топольський оскандалився за поради підписникам, багато з яких тепер не можуть виїжджати з України, з приводу відсутності в їхньому житті подорожей до інших країн.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают