"Вони хотіли співпрацювати": Лобода розповіла, що їй обіцяли за підтримку Путіна та війни проти України

28 марта 2023, 16:24

Українська співачка Світлана Лобода багато років активно працювала для російського ринку. В інтерв'ю Раміні Есхакзай дівчина розповіла, що зірки-путіністи одержують матеріальні блага за підтримку війни проти України.

Читайте також: Лобода у Києві: співачка розповіла, як провела ніч у бомбосховищі

Лобода пояснила, що намагалася швидко покинути Росію, тому що їй надходило багато дзвінків про те, що "вона повинна розуміти, повинна вибрати "правильну" позицію, що я повинна бути розумною, що я артистка, у якої тут усі”.

"Надалі, якщо я залишаюся тут і підтримую режим, то в мене буде ще більше і мені не потрібно буде ні про що турбуватися - ні мені, ні моїм дітям", - сказала Світлана.

Співачка усвідомлює, що мала цінність для країни-агресорки, оскільки до 24 лютого 2022 працювала на російську аудиторію. Наразі Лобода каже, що зробила правильний вибір, коли залишила Росію.

"У мене була гігантська аудиторія. Вони хотіли співпрацювати. Я розумію чому. У мене 15 млн передплатників у Instagram, з них, напевно, 60-70% - це росіяни. Були люди, мої знайомі, товариші, які мені дзвонили там і говорили : "Не роби дурниць, ти маєш бути розумною." Це твоє життя, твої діти. Ти зможеш їх забезпечити на все життя", - зізналася артистка.

Раніше ми писали, що Лобода розповіла про погрози Кіркорову, через які він нібито підтримує путінський режим.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают