Зірка «Гаррі Поттера» Бонні Райт вийшла заміж у вінтажній сукні, якій понад сто років

30 марта 2023, 14:47
Шоу-бизнес
Бонні Райт © instagram.com/thisisbwright

Відома британська акторка та засновниця кінокомпанії «Бон-Бон-Люм'єр» Бонні Райт 19 березня 2022 року повідомила у своєму Інстаграм-акаунті, що вийшла заміж за свого бойфренда Ендрю Лококо.

Читайте також: Співачка Камалія показала, як молодо виглядає її мати

Тільки через рік після церемонії 32-річна виконавиця ролі Джіні Візлі у фільмах про Гаррі Поттера вирішила публічно поділитися подробицями урочистості. Зокрема, вона розповіла про місце проведення святкової вечірки та про свої весільні сукні.

В інтерв'ю Brides Бонні розсекретила, що її весілля з Лококо пройшло в Екологічному центрі Сан-Хуан-Капістрано, Каліфорнія. Ферма, де закохані обмінялася клятвами, належить друзям пари. Головний прохід у саду був прикрашений аркою з веселкою.

Бонні вийшла заміж у вінтажній сукні, якій понад сто років. Вбрання вона знайшла у весільному салоні Happy Isles у Лос-Анджелесі. Увечері Бонні переодяглася у сріблясту сукню-комбінацію.

Обручки нареченого та нареченої з рожевого золота були створені батьками Райт, дизайнерами ювелірних прикрас Шейлою Тіг та Гаррі Райтом. Гостей, яких на весіллі було 110 осіб, пригощали триярусним цитрусовим тортом із солоною ваніллю та масляним кремом зі швейцарської меренги.

Раніше ми писали, що зірка фільму «Мачо і ботан» Джона Гілл вперше стане батьком.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают