Галина Безрук вперше прокоментувала свою мовчанку щодо війни в Україні: Не вирішу проблему двох країн

30 марта 2023, 17:24
Шоу-бизнес
Галина Безрук із чоловіком © instagram galina bezruk

Актриса з України – Галина Безрук – вперше за повномасштабну війну в Україні прокоментувала те, що відбувається. Після 24 лютого 2022 року вона продовжила жити та працювати в країні-агресорці, разом із чоловіком-росіянином та дочкою. Її батьки залишилися у Києві та, схоже, підтримують проросійську позицію зіркової доньки.

Читайте також: Актриса Ходос про Паперну та Безрук, які залишилися в Росії після 24 лютого: Свій вибір вони зробили

Безрук заявила в інтерв'ю пропагандистському виданню "СтарХіт", що не говорить про свою позицію, оскільки це нібито ні на що не вплине. Криваву війну в Україні вона назвала "проблемою двох країн".

Якщо батьки, які у Києві, не засуджують актрису, то ось друзі-українці не підтримують позицію Галини, через що та припинила спілкування з ними.

"Мої батьки живуть у Києві. Я щаслива, що вони та інші родичі дуже адекватні люди, які чудово розуміють, що я своїми маленькими жіночими руками не вирішу проблему двох країн. Тож конфліктів у нас немає. Але багато колег, з якими ми добре спілкувалися в Україні, від мене відвернулися, з ними довелося перервати спілкування," - висловилася зрадниця.

Раніше ми писали, що Назар Задніпровський пропонував Галині Безрук виїхати з Росії ще кілька років тому.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают