Настя Каменських подала на розлучення з Потапом після його зрад — ЗМІ

31 марта 2023, 17:47
Шоу-бизнес
Настя Каменських та Потап © instagram.com/kamenskux

Після того, як колишня підопічна продюсера Алексія Потапенка, співачка та блогерка Gip C публічно звинуватила його у сексуальних домаганнях, у Мережі заговорили про швидке розлучення репера з Настею Каменських. 

Читайте також: Селін Діон у день свого 55-річчя запостила архівне відео із покійним чоловіком

Блогер Богдан Беспалов записав відео, в якому заявив, що Каменських намагається відвернути шанувальників від сексуального скандалу своїм повідомленням про проблеми зі здоров'ям. Днями артистка написала в Інстаграм, що у неї в голосових зв'язках виявили новоутворення, і через це вона перенесла початок туру "Я — Україна".

Блогер запевняє, що має достовірну інформацію про те, що зіркова пара вже розпочала шлюборозлучний процес. Так, за словами Беспалова, Настя нібито знала про всі зради Потапа, і тепер вирішила відсторонитися від скандалів за участю репера.

"Потап в черговий раз зрадив Анастасії з людиною з їхнього спільного кола. Ця людина була досить близька до Каменських. Анастасія цього разу не змогла пробачити, адже до цього вона абсолютно знала про всі погрішності Потапа поза шлюбом, і була готова миритися з цим. Адже там просто комерційний шлюб на вигідних умовах. Домовилися розійтися тихо, щоб ніхто не знав" , — сказав у своєму відео блогер.

Ні Каменських, ні Потап гучної заяви Беспалова поки не прокоментували.

Раніше ми показали, як зараз виглядає 30-річна приймальня дочка Тома Круза та Ніколь Кідман.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают