Лозовицька розповіла, як Топольський просив її повернутися: Дзвонив він мені не в тверезому стані

6 апреля 2023, 15:27
Шоу-бизнес
Катерина Лозовицька та Алекс Топольський © instagram.com/kateryna_lozovytska

Українська модель, переможниця шоу "Холостяк-12" Катерина Лозовицька поділилася в інтерв'ю "А я говорила", для чого вони підтримували з Алексом Топольським гарну картину кохання, якщо розлучилися за місяць.

Читайте також: Дьомін припинив спілкуватися з Топольським після Холостяка: Через розбіжності у поглядах на життя

До речі, вони розлучилися за загальним рішенням, хоч і Алекс стверджує, що це він пішов.

"Це просто дно. Розповідаю як було. Ініціювала розмову я. Але в цій розмові ми обидва були згодні з тим, що нам потрібно розійтися. Це було спільне рішення. Я не знаю, що дає йому право говорити, що це було його рішення".  Це просто брехня," – наголосила Катерина.

Говорячи про їхні щасливі фото після фіналу, Лозовицька лаконічно охарактеризувала це хайпом заради аудиторії та підписників.

"Він мене так "обробляв" тиждень, щоб я написала нормальний допис. Він мене просто обробляв: "Давай не розбивати серця мільйонам жінок, які вірять у цей проект". Я йому відповіла, що скажу правду," - зізналася модель.

Источник: instagram holostyakstb

Якщо Топольський хотів підтримувати хорошу картинку, Катерина відмовилася. Також він намагався повернути їхні стосунки.

"Я тебе так поважаю..." Він мені писав кілька разів сентиментальні повідомлення, що він так шкодує, що мене не цінував," - висловилася Лозовицька.

Нині і Катерина, і Алекс у стосунках. Відносини моделі тільки почалися, але вона сама характеризує коханого як гідного чоловіка. Топольський у соцмережах активно розповідає про свою нову дівчину, їх побачення та моменти.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают