MELOVIN пояснив, чому війна — ідеальний час для закону про одностатеве цивільне партнерство

20 апреля 2023, 14:49
Шоу-бизнес
MELOVIN © Instagram melovin_official

Український виконавець Костянтин Бочаров, який виступає під сценічним ім'ям MELOVIN, висловився про те, що нардепи розпочали роботу над законопроєктами про одностатеві стосунки.

Читайте також: Леся Нікітюк знялася у столітній вишиванці

26-річний артист, який оголосив у 2021 році про свою бісексуальність, оприлюднив у Інстаграм уривок свого інтерв'ю для телеканалу «Перший». У відео MELOVIN каже, що війна — це ідеальний час для того, щоб в Україні нарешті з'явився закон про одностатеве цивільне партнерство.

За словами учасника Євробачення-2018, у ЗСУ є багато чоловіків і жінок з нетрадиційною орієнтацією, і вони повинні мати рівні права з іншими захисниками України.

«Багато гине військових різної орієнтації. Це потрібно тому, що по-іншому вже неможливо. Вони зараз захищають, і у всіх мають бути рівні права. Я дуже багато людей знаю «звичайної» орієнтації, які підтримують тому, що люди мають бути щасливими і мати рівні права. Тим паче зараз під час війни, коли друга половинка не може ані навідатися в лікарню, ані поховати. Це все зараз на часі. От тупо це ідеальний час», — сказав MELOVIN.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают