Жадан розповів про враження від спілкування із Залужним: Фантастичне відчуття

25 апреля 2023, 16:24
Шоу-бизнес
Сергій Жадан © Instagram serhiy_zhadan

Український поет, фронтмен гурту "Жадан та Собаки" - Сергій Жадан - поділився в інтерв'ю "Українській правді", що для нього означає, що серед шанувальників його творчості Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. Нещодавно у мережі з'явилося зворушливе відео із зустрічі чоловіків, де Жадан вручає свою збірку поезії генералу. Якого було здивування всіх, що Залужний неймовірно зрадів і на щасливих емоціях процитував один із творів Жадана.

Читайте також: Ада Роговцева зустрілася із Залужним - фото

За словами Сергія, Головнокомандувач українських збройних сил - "відкрита людина із сучасними поглядами та відмінним почуттям гумору".

"Очевидно, це радує авторське самолюбство. Хоча потім розумієш, що насправді не так важливо, що він цитує саме твої вірші, як те, що він читає книги, і те, що він слухає музику. Це фантастичне відчуття того, що наш головком знає, що таке українська культура", - зізнався автор.

Жадан зазначив, що до цієї зустрічі вони не були знайомі. Проте, як з'ясувалося, Залужний слухав пісні "Жадан і собаки" та читав його твори.

"Він досить динамічний, адекватний, це людина, яка постійно в процесі. Валерій Федорович одразу почав говорити про справи на фронті. Але разом з тим у нього гарне почуття гумору. Причому цей гумор не якийсь саркастичний, він не знецінює людей, а по-доброму жартує. Він має якісь постійні телефонні розмови, спілкування з помічниками, і це було досить гумористично. Його підлеглі так само легко реагують на це. Він дуже просто і прозоро пояснив нам, що він думає про ситуацію на фронті тощо. Загалом людина досить відкрита і справляє позитивне враження", - висловився Сергій Жадан.

@mykolayiv_chanka #fyp #єс #rec Печать страницы

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999