Без Скічка: Юрушева відсвяткувала перший день народження доньки у Мілані

25 апреля 2023, 17:31
Шоу-бизнес
Без Скічка: Юрушева відсвяткувала перший день народження доньки у Мілані © instagram.com/elizaveta.yurusheva

Дружина ексголови Черкаської ОДА та ведучого Євробачення-2017 Олександра Скічка Єлизавета Юрушева показала підписникам в Інстаграм фото зі святкування дня народження третьої дитини. 24 квітня крихітці Ані виповнився один рік.

Читайте також: Названо найприбутковіші фільми 2022 року

Зіркова мама і колишня керівниця готелями Fairmont Grand Hotel Kyiv і «Рів'єра» прикрасила святковий стіл рожевою скатертиною і білими квітами. Гостей та іменинницю Єлизавета вирішила побалувати двоярусним тортом із рожевим бантиком.

На добірці фотографій не було Алесандра. Скоріш за все, політичний діяч не зміг виїхати з України до своєї родини. Юрушева разом із трьома дітьми зараз мешкає в італійському місті Мілан, а на початку повномасштабної війни кілька місяців провела в Австрії.

«Люблю тебе, моя маленька дівчинка, моє маленьке щастя, мій маленький Всесвіт, мій учитель, ти моя любов і моє світло! Обіцяю, що робитиму все, щоб у тебе було неймовірно яскраве щасливе життя. Сьогодні тобі всього лише рік і ти точно не запам'ятаєш, якого кольору був твій перший торт, але я пам'ятатиму його смак завжди. Бо він перший твій. Найсолодший. Дякую, що ти в нас є», — звернулася до іменинниці Єлизавета під фото.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Elizaveta Yurusheva

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают