Тіна Кароль відповіла на звинувачення у співпраці з росіянами на зйомках нового кліпу

28 апреля 2023, 17:53
Шоу-бизнес
Тіна Кароль © instagram.com/tina_karol

Українська співачка Тіна Кароль потрапила до неприємної ситуації після виходу нового кліпу на пісню Honey & Мед. У Мережі з'ясували, що у складі продакшн-компанії Beverly.films, яка займалася зйомками, було щонайменше троє громадян РФ.

Читайте також: Скільки Джоан Роулінг заробить на зйомках серіалу про Гаррі Поттера: названо суму

У своє виправдання Кароль записала відеозвернення і розмістила його в Телеграм-каналі. За словами зірки сцени, вона не завжди стикається з тими людьми, які працюють над кліпом, зокрема з художниками та тими, хто хто займається монтажем та пост-продакшеном. Тіна заявила, що не знала про те, що у створенні її нової роботи задіяні росіяни. Співачка додала, що вимагатиме публічного вибачення від Beverly.films.

«Дякую всім, хто показав мені сьогодні, що люди, які були дотичні до цієї роботи компанії Beverly.films, виявилися із російським громадянством. Наразі я в цьому розбиратимуся. Мені так само неприємно, тому що для мене війна існує з 2014 року. Я на інформаційному й культурному спротиві знаходжусь давно і завжди. Тож жодної "зради" немає. А вибачення у компанії, я, звичайно, вимагатиму. Дякую всім, що ви все це бачите та очищаєте наш простір. Це також і мій мікропростір. Мені неприємно, бо Росія — терорист. І доки вони не попросять вибачення — вони всі терористи. Усі добре знають мою позицію. Ставтеся так само до всіх робіт. Я думаю, що це буде у поміч кожному. Зараз прокинеться у США режисер Генрі та запише своє вибачення», — сказала артистка

Раніше ми писали, що Анастасія Приходько зізналася, чому її не пускають у США і при чому тут Порошенко.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают