SHADU підписала контракт із відомим американським лейблом: Шанс ще раз привернути увагу до моєї країни

1 мая 2023, 17:58
Шоу-бизнес
SHADU © Instagram offi_shadu

Українська співачка SHADU підписала контракт із відомим американським лейблом, який помітив її англомовний альбом "EP Gravity" і взявся його розкручувати. В інтерв'ю "Фактам" зірка розповіла історію свого міжнародного успіху.

Читайте також: У Молдові SHADU побилась із агресивною росіянкою

Виконавиця випустила англомовний альбом "EP Gravity" у вересні 2022 року, після чого їй написали в Інстаграмі від імені лейбла, який запропонував співпрацю.

"Спочатку я не повірила своїм очам! Я була в шоці! Як таке може бути, що мені, українській співачці, написав американський лейбл? Кілька днів я перетравлювала інформацію і думала, що це просто фейк! Але все виявилося реальним! Я відправила їм демо моєї нової пісні, і ось сьогодні вже вийшла моя пісня „Appologize“ на американському лейблі!" - поділилася SHADU.

Співачка наголосила, що розцінює це як можливість заявити на світовому музичному ринку про те, що Україна має круту якісну музику.

"Для мене це шанс заявити на світовому музичному ринку про те, що Україна має круту якісну музику! Це шанс ще раз привернути увагу до моєї країни, а це під час війни з Росією дуже важливо! Ми повинні кожен на своєму фронті боротися з ворогом!" - призналася SHADU.

Раніше ми писали, що фронтмен "СКАЙ" думає про колег, які почали співати українською лише після повномасштабного вторгнення.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999