Як Олег Винник заробляє, поки перебуває за кордоном на лікуванні

2 мая 2023, 17:56
Шоу-бизнес
Олег Винник © Instagram olegg.vynnyk

Український співак Олег Винник зник із інформаційного простору після вторгнення РФ до України. Артист не веде соцмережі, не дає концертів та не коментує криваву війну в Україні. За інформацією представників та друзів артиста він перебуває у Німеччині на лікуванні. Його друг, колишній директор палацу "Україна" Роман Недзельський розповів Ростиславу Калацинському, як Винник зараз заробляє.

Читайте також: Друг Винника спростував інформацію про онкохворобу артиста: Поїхав до Німеччини лікуватись ще до війни, і так там і залишився

Недзельський наголосив, що Олег Винник працює в Україні менше 10 років. У його арсеналі – кар'єра соліста відомих мюзиклів у Європі, які досі приносять йому пасивний заробіток.

"Він соліст найвідоміших мюзиклів у Європі. І до сьогодні він виходить роялті від своєї роботи. Олег має шанувальників по всьому світу. Він часто їздив по всіх діаспорах," - повідомив друг Винника.

Зазначимо, що за інформацією Недзельського, Олег не афішує своєї допомоги українській армії, але допомагає ЗСУ з купівлею автомобілів.

Раніше ми писали, де зараз є Таюне, яку називають дружиною Олега Винника.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999