Друг Винника припустив, чи повернеться артист до України

3 мая 2023, 13:26
Шоу-бизнес
Олег Винник © Instagram olegg.vynnyk

Український співак Олег Вінник понад рік живе у Німеччині, де проходить лікування. Артист не коментує війну в Україні та не оновлює соцмережі, що спричиняє неоднозначну реакцію в українців. Його друг, військовий і музикант Роман Недзельський, один із небагатьох, хто підтримує артиста в очах хейтерів та колег з шоу-бізнесу. В інтерв'ю Rostyslove Production військовослужбовець розповів, чи повернеться Винник в Україну.

Читайте також: Друг Винника спростував інформацію про онкохворобу артиста: Поїхав до Німеччини лікуватись ще до війни, і так там і залишився

Роман зізнається, що підтримує спілкування зі співаком, і вони бачилися кілька разів у Німеччині з приводу благодійного фонду Винника, який допомагає ЗСУ. На думку екс-директора Палацу "Україна", Олег повернеться до України.

"У нього тут студія, майно, могили батьків, родичі. Звичайно, приїде. Усьому свій час. Багато зайвих розмов спровоковані не зовсім чесно і на руку," - висловився Недзельський.

Військовий додав, що з Олегом усе гаразд, він продовжує писати нові пісні. Зараз співак не має українських номерів телефону, оскільки колишні залишилися у продюсера, з яким вони призупинили співпрацю.

"Можливо, Олег обмежений у засобах комунікації, оскільки більше займався творчістю. А всі контакти, сторінки – все це йшло через менеджмент… Мені так здається, я не можу цього стверджувати. Якби у нього були якісь проблеми, він би мені сказав ," - наголосив Роман.

Раніше ми писали, як Олег Вінник зараз заробляє, перебуваючи у Німеччині.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999