Оксана Білозір подає до суду на блогера, який розсекретив її розлучення

10 мая 2023, 14:23

Українська виконавиця та політична діячка Оксана Білозір в етері львівського радіо «Перший Західний» заявила, що подає до суду на блогера Ростислава Калацинського, який наприкінці квітня опублікував інтерв'ю з ексдиректором Палацу «Україна» Романом Недзельським.

Читайте також: Співачка Камалія похвалилася спільним фото з Валерієм Залужним

У відео на YouTube-каналі Rostyslove Production була оприлюднена інформація про розлучення Білозір і Надзельського. За словами артистки, Калацинський неправильно подав інтерв'ю Романа. Блогер зробив з давнього розставання пари «ексклюзив» та заробив на цьому перегляди.

Оксана додала, що Ростислав має бути покараним за те, що не перевірив інформацію перед публікацією відео.

«Я вражена вчинком людини, яка брала коментар, бо це жорстока маніпуляція. Якщо озвучуєш якусь подію, то хоча б елементарно зайди в реєстр судових рішень і поцікався, коли було прийняте те судове рішення. Це не зараз трапилося, а в минулому році. Він відповість за це. Я притягну його до відповідальності за неправдиві дані, які він озвучив. Та за ті маніпуляції, які він провів з моїм колишнім чоловіком. Не провірити інформацію, вихопити з контексту», — сказала Народна артистка України.