Назар Грабар заступився за Лободу, яку українці не приймають, і "розсекретив" Дорофєєву

24 мая 2023, 17:58
Шоу-бизнес
Назар Грабар © instagram nazargrabar

Український танцюрист та військовослужбовець ЗСУ Назар Грабар заступився за співачку Світлану Лободу, яку, незважаючи на відмову від російської сцени, не приймають в Україні. Назар працював до вторгнення у балеті співачки, а також знявся у кількох її кліпах. В інтерв'ю Анатолію Анатоличу танцюрист виступив проти: чому до Росії їздили "все", а отримує лише Лобода.

Читайте також: Скандал із Лободою: В "Охматдиті" не знали про наміри співачки виступити в лікарні

Самому Грабару соромно, що працював у РФ після 2015 року, проте після початку повномасштабної війни поповнив лави ЗСУ. Також, на думку Назара, надійшла і Світлана, яка має "яйця набагато більше, ніж у всіх російських артистів". Танцюрист обурений, що українські артисти їздили до РФ масово, але їх так не "скасовують".

"Так ми виходили на одну сцену з Максом Барським, з усією "зграєю" Потапа - "Час і Скло", Надією Дорофєєвою. А "щемили" тільки її. А чому так? Щось тут не так," - заступився Назар.

У 2018 -2019 роках Грабар перетинався з Дорофєєвою на корпоративах та виступах у клубах країни-агресорки. Також артист додав, що Світлана Лобода допомагає як цивільним, так і військовим.

"Світлана допомагає нашій армії дуже сильно, дуже багато, жертвує великі гроші. Але ніде про це не кричить, не пише, не знімає відео. Мовчки перераховує величезні кошти. Коли я збирав на пікапи взимку на Схід, я виставив карту, і за годину мене набирає Світлана і каже: "Назарчику, це ти для себе?" Я кажу: "Так, на наш підрозділ". Вона каже: "Яка сума вам потрібна? Зараз закину". Все," - висловився воїн.

Раніше ми писали, що після скандалу з "Охматдитом" організатори все ж таки скасували концерт Лободи в Києві.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают