Легендарна співачка Тіна Тернер померла після тривалої хвороби

«Королева рок-н-ролу» пішла з життя у 83-річному віці

tochka.net
tochka.net
автор
25 мая 2023, 09:14
Шоу-бизнес
Тіна Тернер © Getty Images

Померла володарка дванадцяти премій «Греммі» Тіна Тернер. Американської співачки, яку ЗМІ та шанувальники називали «Королевою рок-н-ролу», не стало в середу, 24 травня.

Читайте також: Серіали Netflix: найкращі на тижні 15-21 травня 2023 року

Як повідомляє People з посиланням на заяву прессекретаря Тернер Бернарда Догерті, легендарна артистка пішла з життя після тривалої хвороби у своєму будинку в Швейцарії.

«Тіна Тернер, "королева рок-н-ролу", мирно померла у віці 83 років після тривалої хвороби у своєму будинку в Кюснахті недалеко від Цюріха, Швейцарія. Разом з нею світ втрачає музичну легенду та зразок для наслідування», — йдеться в повідомленні.

Догерті також поділився першими подробицями про майбутній похорон. Попрощатися з Тіною зможуть лише її близькі родичі та друзі.

«Буде приватна похоронна церемонія, на якій будуть присутні близькі друзі та сім'я. Будь ласка, поважайте приватне життя її сім'ї у цей скрутний час».

Нагадаємо, що Тіна Тернер оголосила про закінчення кар'єри у 2021 році. Співачка стала всесвітньо відомою завдяки хітам Proud Mary, What's Love Got to Do With It, Private Dancer, The Best та Golden Eye.

Раніше повідомлялося, що Злата Огневич впала зі сцени під час виступу в Білій Церкві.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают