Брітні Спірс поділилася емоціями від першої за три роки розмови з мамою

Родички вирішили налагодити стосунки після скандалу з опікунством

tochka.net
tochka.net
автор
26 мая 2023, 10:39
Шоу-бизнес
Брітні Спірс поділилася емоціями від першої за три роки розмови з мамою © Getty Images

Днями світові таблоїди облетіла новина, що мама знаменитої співачки Брітні Спірс вперше за довгий час наважилася на зустріч із дочкою. Жінка прилетіла до Лос-Анджелеса і відвідала Брітні та її чоловіка Сема в їхньому особняку. 

Читайте також: 19-річна донька Олі Полякової набила собі тату — фото

Кілька годин тому Спірс на своїй сторінці в Інстаграм підтвердила цю інформацію. 41-річна володарка «Греммі» розсекретила, що у неї не було спілкування з мамою три роки, а каву разом вони пили останній раз ще 14 років тому.

Артистка зізналася, що почувається щасливою після того, як змогла висловити все, що довгі роки тримала у собі. Вона додала, що любить свою маму і пожартувала, що скоро вони знову будуть разом ходити на шопінг.

«Моя мила мама з'явилася вчора у мене на порозі через 3 роки… це було так давно… з родиною завжди є речі, які потрібно вирішити… але час лікує всі рани! І після того, як я змогла повідомити те, що я стримувала протягом дуже довгого часу, я почуваюся такою щасливою, що ми змогли спробувати зробити все ПРАВИЛЬНО! Я тебе дуже люблю!!! Псс… Я така щаслива, що ми можемо пити каву разом через 14 років! Потім підемо магазинами!!!», — поділилася емоціями Брітні.
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от River Red (@britneyspears)

Раніше Ксенія Мішина заявила, що її син до 7-річного віку не жив з нею.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают