Андрій Джеджула виграв судову справу про наклеп проти колишньої дружини Юлії Леус

29 мая 2023, 14:13
Шоу-бизнес
Андрій Джеджула виграв судову справу про наклеп проти колишньої дружини Юлії Леус © instagram.com/djedjula

Український телеведучий, актор та шоумен Андрій Джеджула здобув перемогу у суді. Телезірка виграв позов проти колишньої дружини Юлії Леус та журналістки Анни Олицької. Чоловік звинуватив екскохану в наклепі за те, що в інтерв'ю для YouTube-каналу Олицької «Без комплексів» вона розповіла про те, що нібито він бив її під час вагітності, підкидав наркотики в каву і щоп'ятниці грав в азартні ігри. Сам же Джеджула запевняв, що це все брехня і що конфлікти в сім'ї починалися, коли Юлія вживала алкоголь.

Читайте також: Сальма Гаєк зворушливо привітала чоловіка-мільярдера з 61-річчям

На своїй сторінці в Інстаграм Андрій продемонстрував документи Дарницького районного суду, де йдеться про те, що Леус має виплатити ексчоловіку одну гривню як моральну компенсацію і разом з Олицькою спростувати інформацію, подану в інтерв'ю, яка завдала шкоди репутації та професійній кар'єрі Джеджули.

«Борітеся і поборете… Суд закінчився торжеством правосуддя… У 2021 році мати моєї доньки почала активно поливати мене брудом, в результаті: втрата деяких проектів, декілька місяців буллінгу від людей, на яких це спрацювало, від ЗМІ яким всеодно про що, аби треша побільше і відоме ім‘я (а це як виявилося більшість)! Загалом час розставив все на свої місця, а особливо з початком війни і показав, хто є хто! Ситуація зі ставленням повністю змінилась адекватні люди зробили висновки. 2 роки тому, мої адвокати подали в суд на колишню та журналістку жовтої преси Олицьку, на каналі якої вийшла «програма» без перевірки інформації БЕЗ МОЖЛИВОСТІ МЕНІ ДАТИ ВІДПОВІДЬ ПО ФАКТАМ ЗАКИДАНЬ І ЗВИНУВАЧЕНЬ в пошуках сенсацій на тлі намагання знищити роками напрацьовану репутацію та ділові стосунки. Всі тези з цієї "програми" розлетілися нашими ЗМІ, що неабияк вплинуло на мою професійну діяльність та звичайне життя!», — написав Андрій.

Ведучий додав, що ця історія стане прикладом того, що за свою честь можна і потрібно боротися у суді, а також стане уроком для журналістів, які подають лише одну точку зору на конфлікт.

«Цей процес був не про гроші!!! ВСІ СУДОВІ ВИТРАТИ ОПЛАТИВ Я, головна мета — ЦЕ СПРОСТУВАННЯ НЕПРАВДИВОЇ, та ТІЄЇ, що ПАПЛЮЖИТЬ ЧЕСТЬ, ГІДНІСТЬ І РЕПУТАЦІЮ іІНФООМАЦІЇ В ПОДІБНИЙ СПОСІБ ЯК І БУЛО ЇЇ РОЗПОВСЮДЖЕНО!! Тобто обидві фігурантки мають за РІШЕННЯМ СУДУ ІМЕНЕМ УКРАЇНИ, якщо поважають його, ЗІБРАТИСЯ РАЗОМ І У ТІЙ САМІЙ «програмі» СПРОСТУВАТИ ФЕЙКИ! І ще, колишня має ВІДШКОДУВАТИ мені МОРАЛЬНУ КОМПЕНСАЦІЮ у розмірі ОДНІЄЇ ГРИВНІ! Ця гривня буде МАТИ ВЕЛИКУ ВАГУ ДЛЯ МЕНЕ ТА СУСПІЛЬСТВА, бо буде нагадувати всім і тим, хто поливає брудом і бреше і псевдожурналістам, які ЗАВЖДИ МАЮТЬ ВИСВІТЛЮВАТИ 2 ТОЧКИ ЗОРУ, а не бігати в пошуках дешевої сенсації там де її немає паразитуючи на доброму імені і репутації, яка складалась роками», — підсумував він.

Раніше Аліну Байкову в антипутінському вбранні «вигнали» з Каннського кінофестивалю: як модель прокоментувала скандалАліну Байкову в антипутінському вбранні «вигнали» з Каннського кінофестивалю.[/link_local]]

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают