Земфіра висловилася про приписане їй пропагандистами "французьке громадянство"

1 июня 2023, 10:05
Шоу-бизнес
Земфіра висловилася про приписане їй пропагандистами "французьке громадянство" © instagram zemfiralive

Російська співачка Земфіра, яку батьківщина не шанує через її небажання підтримувати владу, зіштовхнулася з новими вигадками російських пропагандистів. А саме – про те, що вона має французький паспорт.

"У низці пропагандистського мракобісся спливла інформація про нібито моє французьке громадянство. Пропаганда накидає й відпрацьовує. Я – громадянин Російської Федерації, і жодних інших громадянств у мене немає й не буде", – зазначила у себе в блозі співачка, котра нині гастролює за межами країни-агресорки.

Читайте також: Панін станцював на концерті гурту "іноагента" Би-2 в Сан-Франциско

Не збирається сидіти склавши руки Земфіра й у випадку зі своїм "титулом" іноагента.

"Вимагаю Мін'юст у суді довести іноземне фінансування мене, якого в мене ніколи в житті не було. Я плачу податки в Російській Федерації, хоча не живу там уже рік. Я люблю мою країну, але ненавиджу державу", – зазначила рокерка.

У пост Земфіра додала свій знімок із естонською й російською фігуристкою Наталією Забіяко й російською тенісисткою Дар'єю Касаткіною.

Источник: instagram zemfiralive

Читайте також: Гордон назвав Газманова, пісні якого "колись любив", огидним

Нагадаємо про те, що Алла Пугачова побувала на концерті гурту Андрія Макаревича "Машина времени" в Ізраїлі. За її словами, цей колектив "завжди на часі".

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают