Без Обмежень дасть перші за два роки концерти в Києві

2 июня 2023, 10:00
Шоу-бизнес
Без Обмежень дасть перші за два роки концерти в Києві © Пресслужба

Без Обмежень готують два шоу в Києві. 15 червня колектив зіграє ексклюзивний концерт у супроводі оркестру, а 17 червня – рок-концерт у форматі фан-зони, де шанувальники зможуть відриватись на повну.  

"Без Обмежень" – український гурт, який збирає тисячні зали в містах і мільйони прослуховувань на музичних платформах. Їхня творчість – це уособлення хороброго, чуттєвого й незламного світогляду українців. Українці люблять "Без Обмежень" за якісну українську музику, відвертість і громадянську позицію. Із перших днів війни виконавці зайняті волонтерством і виступають з концертами перед військовими й жителями звільнених від окупації міст.

"Ми обов'язково зіграємо стадіонний концерт на НСК "Олімпійський", як і планували! Це відбудеться після нашої Перемоги. На жаль, під час воєнного стану зустріч на таких масштабних майданчиках неможлива.

Одначе вже за 2 місяці маємо змогу зустрітися з вами на наших сольних концертах. Зіграємо свої найкращі пісні й разом допоможемо Збройним Силам України. Кошти з придбаних вами квитків ми спрямуємо на купівлю авто та дронів для українських військових. Нам без вас уже ніяк! Побачимось", – зазначили представники "Без Обмежень".

Источник: пресс-служба

Концерти гурту "Без Обмежень" продовжують серію благодійних подій від "Кварталу-Концерту" у КВЦ "Парковий". Частина прибутку від кожного концерту буде спрямована на допомогу ЗСУ й ВПО. Партнери заходів – БФ "За Луганщину" і громадська організація "ВПО України". Технічні партнери – компанії "Феєрія" та "Медіатек". Концерти відбудуться в зручному сучасному залі на 1-му поверсі із якісним звуковим і світловим обладнанням, комфортним партером, екранами, окремими ВІП-зонами, барами, фуд-зоною, дитячою кімнатою, зручною стоянкою. Окремо буде представлена "Зона благодійності" зі звітами про те, на що йдуть гроші від концертів й інформацією про доброчинні організації-партнери.

КВЦ "Парковий" – це найсучасніший майданчик для проведення різноманітних подій. Локація обладнана сертифікованим ДСНС укриттям і потужними генераторами, що дає можливість проводити події навіть під час відсутності електропостачання. Укриття – це велике чисте та світле приміщення, обладнане всім необхідним на випадок оголошення повітряної тривоги. Спеціальна команда допоможе швидко провести евакуацію декількома шляхами.

У разі повітряної тривоги усі глядачі й артисти разом чекатимуть її закінчення в укритті, після чого концерт триватиме! Якщо відбій повітряної тривоги не буде оголошено до початку заходу – концерт розпочнеться пізніше, через 40 хвилин після закінчення тривоги.
 
Що: концерти гурту "Без Обмежень".
Де: Київ, КВЦ "Парковий" (Паркова дорога, 16-А).
Коли: 15 й 17 червня, збір гостей о 18:00, початок концертів о 19:00.
Квитки: kvartal-concert.com/tour/bez-obmezhen
Номер телефону для довідок: 050 471 23 28

Источник: пресс-служба

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают